De beste vloer voor in een werkplaats

Of u nu denkt aan een rubber vloer in de werkplaats, een vloeistofdichte garagevloer, of een antislip pvc-vloer in uw fietsenwinkel. Bij Vekavloeren vindt u de beste werkplaatsvloeren die er zijn. Op deze pagina geven we u graag een beeld bij de mogelijkheden voor werkplaatsvloeren en vertellen we direct wat de belangrijkste eisen zijn.

De belangrijkste eisen voor een werkplaatsvloer op een rij

  • Stevig en robuust
  • Bestand tegen zware belasting
  • Vloeistofdicht
  • Voorzien van een goede antislip
  • Ergonomisch verantwoord
  • Snel aan te brengen

Kwalitatieve werkplaatsvloeren

Kiest u voor een werkplaatsvloer van Vekavloeren? Dan kunt u er vanuit gaan dat de door ons aangeboden opties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zorgen er samen met u graag voor dat het veilig is om in uw bedrijf te werken. Alle werkplaatsvloeren in ons assortiment zijn daarom vloeistofdicht, slijtvast, voorzien van een antisliplaag én ergonomisch verantwoord. Geschikt voor garages, showrooms en andere werkplaatsen. En daarom niet alleen veilig en sterk, maar ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

De 3 beste werkplaatsvloeren

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is verplicht op werkplaatsen waar wordt gewerkt met motorvoertuigen, vloeibare brandstoffen, oude accu’s bodembedreigende stoffen en metaallagen. Kies daarom in uw werkplaats altijd voor een vloeistofdichte vloer. Zoals deze vloeistofdichte pvc-vloer.

Antislip vloer

Als werkgever staat u garant voor de veiligheid van uw medewerkers. Daarom is een goede antislip vloer in de werkplaats belangrijk. Zeker wanneer er met vloeistoffen wordt werkt, zoals olie en bijtende stoffen, wilt u glijgevaar zoveel mogelijk beperken. Ontdek de mogelijkheden voor antislipvloeren.

Advies over de ideale werkplaatsvloer

Benieuwd welke vloer u nodig heeft voor de werkzaamheden die op uw werkplaats worden uitgevoerd? Wanneer een vloeistofdichte vloer precies verplicht is? En of ook een rubber werkvloer tot de mogelijkheden behoort? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze onze experts. Bij Vekavloeren weten wij precies welk type werkplaatsvloer aan al uw wensen voldoet. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zo bepalen we samen de werkplaatsvloer op maat.