Welke toepassingsmogelijkheden heeft de Veka Original™?

Wat zijn de voordelen van de verschillende Veka Vloeren?

Het Veka Original™ vloersysteem is ontzettend veelzijdig. De vloer kunt u in allerlei ruimtes tegenkomen, omdat de Veka Original™ nou eenmaal geschikt is op veel verschillende plekken. De vloer is te vinden in zowel showrooms als magazijnen en de vloer wordt gelegd in supermarkten en in horecakeukens. De Veka Original™ heeft zijn veelzijdigheid te danken aan alle voordelige eigenschappen. Laat u in dit blog informeren over alle mogelijkheden die het vloersysteem te bieden heeft en raak geïnspireerd om zelf ook een Veka Original™ vloersysteem te leggen.

Veka Original™ ideaal als vloeistofdicht vloersysteem

De Veka Original™ vloer bestaat uit tegels die vloeistofdicht gemaakt kunnen worden. Dit betekent dat de vloer perfect is voor plekken waar er wordt gewerkt met vloeistoffen, zoals onder andere water, olie en chemicaliën. Als u van plan bent om een locatie te openen waar u met vloeistoffen gaat werken, dan is een Veka Original™ vloersysteem een perfecte keuze om te leggen. Omdat de Veka Original™ een vloeistofdicht vloersysteem is, kunt u deze dan ook terugvinden in (bier)brouwerijen, praktijklokalen, wasplaatsen, foodtrucks, restaurants en cafés, keukens en ijssalons. Ook is een vloeistofdichte garagevloer geen overbodige luxe.

Veka Original™ vloer in uw fitnesszaal of werkplaats

Naast vloeistofdicht zijn de Veka Original™ tegels ook nog zwaar belastbaar, slag- en stootvast en geluiddempend. Dat betekent dat het vloersysteem ideaal is op plekken waar veel wordt gewerkt met zware materialen en waar het van belang is dat er geen geluidsoverlast wordt gecreëerd. Denk hierbij aan fitnesszalen, werkplaatsen, productieruimtes, poppodia, drukkerijen en garages. In fitnesszalen is het van belang dat de gewichten de vloer niet beschadigen en in poppodia is het juist weer belangrijk dat de vloer geluiddempend is. Zo heeft iedere ruimte zijn eigen behoeften.

Vloeistofdicht

Zwaar belastbaar

Slijtvast

Slag- en stootvast

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Geluiddempend

Goed te reinigen

Conform HACCP

Antislip

Ergonomisch verantwoord

De veelzijdigheid van de Veka Original™

Wist u dat de Veka Original™ nog veel meer te bieden heeft? Het vloersysteem is bijvoorbeeld ook nog eens goed te reinigen, antislip, slijtvast, milieuvriendelijk en duurzaam. Omdat de Veka Original™ eenvoudig te onderhouden is, wordt deze vloer dan ook vaak gebruikt in supermarkten en in showrooms. Daarnaast komt u de vloer tegen in bakkerijen en magazijnen. Een antislip vloer is daarnaast ook nog eens erg handig in scholen, zoals in de aula of op speelplaatsen. Verder kunt u de Veka Original™ tegenkomen in kleedkamers, schaatsbanen, sportzalen - noem maar op!

Heeft u een ruimte waarvoor u een vloer nodig heeft en overweegt u een Veka Original™ vloer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en advies van onze experts. Zij kunnen u helpen met een vloer in welk pand dan ook. Iedere vloer is anders, en iedere ondernemer heeft zo zijn eigen wensen. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op