De beste vloer voor uw garage

Vloertegels zijn ideaal voor in uw werkplaats, opslagplaats of garage. Ook als u maar een kleine woning garage bezit is het fijn als u een vloer heeft die tegen een stootje kan en eenvoudig schoon te maken is. Voor de perfecte vloer in uw particuliere garage bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Raak geïnspireerd door onze experts die u alle mogelijkheden kunnen bieden en specialistisch advies kunnen geven. Lees snel verder voor meer informatie over een garage vloer.

Uw garage voor particulier gebruik

Om uw thuis garage met de ideale vloer af te werken, is het mogelijk om uit verschillende vloeren te kiezen. Uiteraard is het doeleinde erg belangrijk. Waar gebruikt u uw garage precies voor? Is deze omgebouwd tot werkplaats of heeft u er een fitnessruimte van gemaakt? Iedere garagevloer heeft zo zijn eisen.

Fitnessruimte of werkplaats in uw garage

 

 

Heeft u uw garage als fitnessruimte ingericht, dan is het van belang dat u vloertegels plaatst die geschikt zijn voor fitness gebruik. Het belangrijkste voor een fitnessruimte is dat de vloertegels antislip zijn en het liefst zelfs van rubber. Een vloer waar u op gaat sporten heeft weer eigen eisen. Zo voldoet de Veka Original vloer aan alle eisen voor een sportvloer.

Is uw garage ingericht als werkplaats, dan zult u ervoor moeten zorgen dat de vloer zwaar belast kan worden en bestand is tegen vloeistoffen, zoals chemicaliën en oliën. Als u automonteur bent, wilt u natuurlijk kunnen werken zonder dat uw vloer snel beschadigd of dat u gebruikerssporen achterlaat. Ditzelfde geldt als u particuliere fietsenmaker bent en uw garage heeft ingericht als werkplaats. In al deze gevallen heeft u een geschikte werkplaatsvloer nodig.

Voor het mooiste en beste resultaat kiest u voor klik PVC vloertegels in uw garage. Deze kunt u het beste op een egale vloer leggen. Als de ondergrond egaal is, legt u een vloer netjes en strak. De PVC vloertegels van Veka Original of de Wala kliktegels zijn ideaal om uw garage vloer mee af te werken.

Voordelen van garage vloertegels

De verschillende voordelen van kliktegels zijn onder andere dat u ze snel zelf kunt leggen, ze zijn flexibel inzetbaar en slijtvast. Daarnaast is het fijn dat kliktegels direct in gebruik genomen kunnen worden zodra ze zijn gelegd. Bent u nog in dubio of u vloertegels wilt leggen of wilt u weten welk materiaal u precies nodig heeft? Of heeft u heel andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk terugbellen.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie