Accessoires & toebehoren

Accessoires & toebehoren

Een passende afwerking voor uw vloer

Accessoires en toebehoren

De finishing touch voor uw Veka vloer

Bij Vekavloeren houden we van een strak en netjes eindresultaat. Met de juiste accessoires en toebehoren kunt u net dat beetje verschil maken tussen goed en perfect. Daarom hebben we verschillende oplooptegels, holplinten of trapvormen in ons assortiment. 

  • Nette afwerking van uw nieuwe vloer; van overgangsprofiel tot plint
  • Vakkundig geplaatst
  • Uitstekende aansluiting en aanvulling van de vloerafwerking
  • Leverbaar in diverse kleuren, stijlen en materialen
  • Het puntje op i

Accessoires & toebehoren >
 

Om het Veka Original™ vloersysteem netjes af te werken, gebruiken we de Veka Original™ accessoires. 

De pvc-tegels van WALA® zijn op zichzelf al een lust voor het oog, maar worden nog mooier met de juiste afwerking. Kies voor een holle plint, een opstaande plint of trapvormen voor een fantastisch eindresultaat.

Zoekt u een naadloze overgang tussen vloer en wand voor een vloeistofdichte vloer? Kies dan voor een holplint die in dezelfde kleur wordt afgewerkt als uw gietvloer. Makkelijk schoon te houden, strak én een prachtige afwerking.  

Wist u dat driekwart van het vuil in een gebouw via voetzolen van buiten komt? Dat betekent dat het merendeel dus naar binnen gelopen wordt door mensen die van buiten komen. Kies daarom voor een goede schoonloopmat die al het vocht en vuil tegenhoudt. Wij hebben verschillende soorten droog- en schoonloopmatten in ons assortiment zodat er voor uw wensen altijd een passende schoonloopmat op maat beschikbaar is. Met een schoonloopmat kunt u namelijk het merendeel van al dat vuil weren. Zo blijft het gebouw schoon en bespaart u dus ook op de schoonmaakkosten. 

De basis leg je met Veka