Oplooptegels

De ideale afwerking voor uw zwevende kliktegelvloer en uw Veka Original™ vloer

Vloerafwerking in de vorm van oplooptegels

Gaat u een zwevende vloer leggen? Dan kan het wenselijk zijn om de zwevende vloer een vloerafwerking te geven van oplooptegels. Dit geldt voornamelijk voor kliktegels. Zo kunt u voor de Wala PVC kliktegel verschillende oplooptegels kiezen en kunt u de Veka Original vloeren voorzien van oplooptegels als vloerafwerking. Niet alle oplooptegels zijn hetzelfde. Ze kunnen verschillen van maat en de dikte van de tegel kan ook nog verschillen. Komt u er niet helemaal uit welke oplooptegels u het beste kunt kiezen en heeft u advies nodig? Bij Veka vloeren kunnen wij u altijd bijstaan en u op ieder vlak rondom bedrijfsvloeren advies geven.

Oplooptegels voor Wala kliktegels

Als u uw Wala PVC kliktegels niet tussen muren plaatst is het aan te raden om oplooptegels aan de kliktegels te bevestigen. Voor Wala PVC kliktegels van 500 x 500 x 6 mm en voor Wala PVC kliktegels van 445 x 445 x 15 mm hebben we bij Veka vloeren oplooptegels beschikbaar.

De oplooptegels voor de kliktegel van 500 x 500 mm zijn niet hetzelfde aan beide zijden. De oplooptegels bevatten namelijk sleutels. Het is dus van belang dat u de juiste oplooptegels kiest voor uw Wala PVC kliktegel vloer. Zorg er ook voor dat u de juiste kleur kiest, zwart, antraciet of grijs.

Ook de oplooptegels voor 445 x 445 mm kliktegels zijn niet hetzelfde aan beide zijden in verband met de sleutels. Deze oplooptegels zijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk alleen zwart en antraciet.

Oplooptegels voor Veka Original

De oplooptegels voor de Veka Original™ vloer zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC materiaal en lopen op van 2 millimeter naar 6 of 10 millimeter. Dat ligt aan de hoogte van de vloerafwerking. Deze oplooptegels zijn ideaal voor in uw werkplaats of magazijn waar dagelijks voertuigen naar binnen en naar buiten gereden worden. De vloer wordt met deze vloerafwerking niet beschadigd.

De oplooptegels worden bevestigd doordat ze worden verlijmd en gelast aan de Veka Original vloertegels. Hierdoor blijft de vloer naadloos en vloeistofdicht en is het een ideale manier om de vloer mee af te werken, voor welke vloer toepassing dan ook.