Plinten

Plinten geschikt als vloerafwerking

Vloerafwerking soorten

Plinten zijn ervoor om de vloer volledig af te sluiten. Er zijn verschillende vloerafwerking soorten, zo ook verschillende soorten plinten die u kunt toepassen als vloerafwerking. U kunt ervoor kiezen om een rechte plint of holplinten te plaatsen. Elk plintsysteem heeft zijn eigen eigenschappen. Met de rechte vloerplinten kunt u de Veka Original vloer vloeistofdicht afwerken. Het is in dit geval mogelijk om van hetzelfde materiaal als de vloer de plinten te laten maken en deze tegen de wanden te plaatsen. Ze worden op maat voor u gezaagd en vervolgens verlijmd en gelast aan het Veka Original vloersysteem. Om geen bacteriën en vocht achter de plinten te krijgen wordt de plint met MS Polymeerkit aan de wand bevestigd. Het systeem blijft op deze manier volledig vloeistofdicht.

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte vloer? Dan bent u bij Veka vloeren aan het juiste adres. Onze vloeistofdichte vloeren zijn ontzettend betrouwbaar en ideaal voor als uw bedrijf met gevaarlijke stoffen werkt.

Holplinten voor de Veka Original vloer

Als u liever holplinten wilt toepassen op uw Veka Original vloer, dan is dat ook mogelijk. Niet alleen de rechte plint is hiervoor geschikt. Een holplint wordt volledig afgewerkt in de vloer en heeft hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als uw Veka Original vloer. Dat betekent dat ook de holplinten voor 100% uit gerecycled PVC bestaan. De plint biedt een hygiënische oplossing en laat de vloer naadloos aansluiten op de wand. Holplinten zijn geschikt voor (spoel)keukens, werkplaatsen, magazijnen of praktijklokalen.

Onze experts helpen u graag verder

Bent u op zoek naar de juiste vloerafwerking van uw Veka Original vloer en heeft u de plinten van Veka vloeren gezien? Onze experts kunnen u verder helpen met de juiste keuze en vervolgens u ondersteunen met installeren van de vloer inclusief plint. Bent u benieuwd naar ervaringen van mensen die een Veka Original vloersysteem hebben aangeschaft voor hun bedrijf? Bekijk dan onze uitgevoerde projecten. Zo kunt u zien dat onze specialisten experts zijn op het gebied van bedrijfsvloeren en u in alle vlakken van uw bedrijfsvloer kunnen ondersteunen.