Trapvorm

Een vloeistofdichte trapafwerking van 100% gerecycled PVC

Om de Veka Original een strakke vloerafwerking te geven, is het mogelijk om verschillende vloerafwerking soorten aan te schaffen voor uw Veka vloer. Denk hierbij aan accessoires en toebehoren zoals plinten, oplooptegels en aluminium strips, maar ook trappen kunnen worden afgewerkt met accessoires voor de Veka Original. Denk hierbij aan verschillende trapvormen. In alle gevallen is het van belang dat de vloer vloeistofdicht blijft en u een naadloze oplossing krijgt in uw ruimte. Bij de plinten is het nog extra van belang dat er geen bacteriën en vocht achter de vloerafwerking komt. Dit kan verholpen worden door de vloerafwerking met MS Polymeerkit aan de wand te bevestigen.

Veka Original™ trapvorm

Niet alleen het Veka Original vloersysteem is van 100% gerecycled PVC materiaal, ook de accessoires zijn van dit materiaal. Zo ook de trapvormen. Hierdoor sluit de trapvorm ideaal als trapafwerking aan aan het Veka Original vloersysteem. Naast een vloeistofdichte en naadloze vloer in uw ruimte, is met de trapafwerking ook uw trap vloeistofdicht. De trapvormen worden afgelast op de vloer, zodat er geen hoogteverschil tussen de trapvorm en de vloer optreden. Niet alleen het Veka Original vloersysteem is eenvoudig te plaatsen, maar ook de trapprofielen kunnen gemakkelijk geplaatst worden. Nadat de trapvormen zijn geïnstalleerd, kunt u de vloer en trap direct in gebruik nemen.

Onze experts bieden u graag een helpende hand

Bent u op zoek naar de juiste vloerafwerking voor uw trap en is uw vloer belegd met het Veka Original vloersysteem? Dan is de Veka Original trapvorm de vloerafwerking die u nodig heeft. De trapvorm is in veel ruimtes een geschikte keuze, denk hierbij aan de vloerafwerking van een garage die verdeeld is over meerdere verdiepingen. Maar ook horecakeukens bestaan soms uit meerdere verdiepingen. Vraag onze experts om u te kunnen helpen met de juiste keuze. Vervolgens kunnen wij u ondersteunen met het installeren van de vloer inclusief de verschillende vloerafwerking soorten. Benieuwd naar de projecten die wij hebben gedaan voor andere bedrijven? Dan kunt u zien dat we bij Vekavloeren gespecialiseerd zijn in het leggen van bedrijfsvloeren en dat wij u op alle vlakken kunnen ondersteunen, zelfs bij de installatie van uw gekozen vloer. Neem contact met ons op voor eventuele vragen.