Wat zijn de voordelen van de verschillende Veka Vloeren?

U bent op zoek naar een geschikte vloer in uw pand en u bent geïnteresseerd geraakt in een Veka Vloer. Echter bent u er nog niet helemaal uit welke vloer u het beste kunt leggen in uw pand. Bij Vekavloeren kunnen onze experts u specialistisch advies geven over de meest geschikte vloer in uw pand. Daarnaast kennen wij alle eigenschappen van de verschillende Veka Vloeren en kunnen wij hierdoor de beste optie aan u voorleggen. Welke vloerafwerking soorten zijn er en wat zijn de voordelen hiervan? Dat leest u in deze blog.

3 verschillende type vloeren

Bij Veka vloeren heeft u keuze uit drie type vloeren. De vloeistofdichte vloer, kliktegels en vloeren die zorgen voor extra sfeer in uw ruimte. Iedere type vloer heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo zeggen de namen van de vloer zelf ook al waar ze geschikt voor zijn. De vloeistofdichte vloer is geschikt voor als u met vloeistoffen werkt, kliktegels zijn eenvoudig zelf te leggen en de sfeer & design vloer geeft uw ruimte een fijne sfeer.

De eigenschappen van de Veka Original - vloeistofdichte vloer

De vloeistofdichte vloer kunt u het beste kiezen wanneer u veel met vloeistoffen werkt. Daarnaast is de vloeistofdichte vloer praktisch als u met zware machines te werk gaat of waar hygiëne belangrijk is. De Veka Original™ is daarom een geschikte vloer voor in uw garage, horecakeuken, slager, bakker, tandarts, sportschool en in industriehallen. De vloer kan tegen een stootje en is erg praktisch. Deze eigenschappen winnen het dan ook van esthetiek.

Aan de slag met kliktegels

Kliktegels zijn zeer geschikt in tijdelijke ruimtes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pop-up store, een huurpand of een monumentaal pand. In huurpanden zult u ervoor moeten zorgen dat deze weer leeg en zonder schade opgeleverd wordt aan de volgende huurder. In monumentale panden zult u geen vaste aanpassingen mogen doen. Daarom zijn kliktegels hiervoor een uitkomst. Wij adviseren de Biteo Retail PVC kliktegel voor in supermarkten, particuliere garages of schuur. U kunt de vloer namelijk zeer eenvoudig zelf leggen.

Geef uw ruimte sfeer met behulp van een Sfeer & Design vloer

De naam van de vloer zegt het al: Sfeer & Design. Deze vloeren zorgen voor sfeer in een ruimte. U kunt de sfeer & design vloer dan ook terugvinden in publieke ruimtes. Denk hierbij aan horecagelegenheden en scholen. De vloeren die sfeer geven aan een ruimte zijn linoleum vloeren, design pvc vloeren, projecttapijt en een gietvloer. Het voordeel van linoleum en pvc is dat u de vloeren op verschillende manieren kunt reinigen. Zo kunt u de vloer stofzuigen en dweilen. Linoleum ziet er daarnaast ook nog eens heel strak uit, omdat de vloer geen naden heeft. Dit is een voordeel, omdat er dan geen vocht tussen de naden kan komen te zitten.

Tapijttegels worden voornamelijk gebruikt in kantoorruimtes. Deze vloer vangt een groot deel van het geluid op, wat fijn is als collega’s heen en weer lopen, andere collega’s kunnen ongestoord blijven werken.

Ieder pand is anders en dat betekent ook dat iedere vloer anders is. Weet u wat uw wensen zijn wat betreft een bedrijfsvloer, maar heeft u toch nog vragen? Vekavloeren is de specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Wij hebben al jaren ervaring en kunnen u dan ook specialistisch advies geven. Neem vooral contact met ons op voor al uw vragen en wij helpen u met de verschillende mogelijkheden.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op