Welke vloerafwerking is het meest geschikt voor welke ondergrond?

Heeft u onlangs een pand aangekocht met een ondergrond van beton, zandcement of anhydriet (een vormvaste vloer)? En bent u op zoek naar de juiste vloerafwerking per ondergrond? Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Wij willen u volledig ontzorgen op het gebied van bedrijfsvloeren en kunnen u specialistisch advies geven over de verschillende vloerafwerking soorten. Daarbij heeft u een aanspreekpunt wanneer het gaat om een bepaalde ondergrond en welke vloerafwerking hierbij het meest geschikt is.

Een vloer aanbrengen in uw pand

Overweegt u om via Vekavloeren een vloer aan te schaffen voor in uw werkplaats, magazijn, kantoorruimte of restaurantkeuken? Dan wilt u uiteraard een passende vloerafwerking. Is het een vormvaste ondergrond zoals beton, anhydriet of zandcement, dan kunt u iedere vloer hierop laten aanbrengen. Zorg er dan voor dat de ondergrond vlak is, zodat er geen oneffenheden in de vloer komen. Ook moet de ondergrond droog zijn. Als de ondergrond niet droog is en u wilt een vloer aanbrengen, dan hecht de lijm niet en laat de vloer binnen de kortste keren weer los. Dit gebeurt zelfs als de ondergrond ook maar iets vochtig is. Lees alles over de beste omstandigheden bij het leggen van een vloer.

Mijn pand heeft een andere vloerafwerking dan gewenst

Het pand dat u heeft aangekocht beschikt al over een vloer, echter deze is niet naar wens, evenals de vloerafwerking. De vloer waarvoor de vorige eigenaar van het pand heeft gekozen, komt niet overeen met de vloerafwerking die geschikt is voor het doeleinde van uw bedrijf. Dit maakt het lastig om direct een nieuwe vloer aan te brengen. Zeker als u onder uw vloerafwerking vloerverwarming wilt plaatsen. Wij adviseren u om, voordat u een nieuwe vloer laat aanbrengen, eerst de bestaande vloer te verwijderen. Zo heeft u een vloer die volledig naar uw wens is en die u met een plint naar keuze kunt afwerken

Advies over vloerafwerking

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen wat betreft vloerafwerking. Zo is het voor het ene bedrijf belangrijk dat er onder de vloerafwerking vloerverwarming ligt en kiest het andere bedrijf voor een geluiddempende vloer. Bij het leggen van een Veka Original™ vloer kunt u kiezen uit één van de Veka Original accessoires. Zo zijn er 3 soorten plinten en kunt u kiezen voor een aluminiumstrip om uw vloer mee af te werken. U kunt kiezen voor een plint die rechtop staat tegen de muur in dezelfde kleur als de tegels en lasnaden, of u kunt kiezen voor een holplint. Bij Vekavloeren hebben wij al jaren ervaring met verschillende bedrijfsvloeren en een bijpassende vloerafwerking. Heeft u advies nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze experts helpen u graag verder.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op