Wat zijn de beste omstandigheden voor het aanbrengen van een Veka Vloer?

U bent van plan om een vloer te leggen in uw pand en u stelt uzelf de vraag: waar moet ik op letten bij het laten aanbrengen van een Veka Vloer? Per vloer verschilt het bij welke omstandigheden u het beste uw vloer kunt laten leggen. Voor de Veka Original™ vloer zijn dan ook andere omstandigheden nodig dan bij een andere vloer. Bij Vekavloeren kunnen we u advies geven over alles wat met uw bedrijfsvloer te maken heeft. Zo ook of uw pand in de juiste omstandigheden verkeert om een Veka Vloer aan te brengen.

De juiste temperatuur om een Veka Vloer aan te brengen

Het is belangrijk dat het in uw pand niet te warm is, echter is een koude temperatuur ook niet ideaal om uw Veka Original™ vloer op aan te brengen. De beste temperatuur in de ruimte waar uw vloer komt te liggen is minimaal 18°C. De temperatuur van de vloer moet minimaal 15°C zijn. Daarnaast is het van belang dat de ruimte wind- en waterdicht is. Het is wel belangrijk dat er stromend water aanwezig is evenals voldoende stroomvoorziening (220V-32A/3500W).

Een lege, schone en stofvrije ondergrond

Zorgt u ervoor dat de ondergrond klaar is om een vloer op aan te brengen. Dat houdt in dat deze leeg is. Daarnaast kunt u het beste uw vloer schoonmaken, voordat er een Veka Original™ vloer op wordt aangebracht. Zorg er dan voor dat de vloer veegschoon is en vrij van kalk-, stuc-, en specieresten. Ook is het van belang dat uw vloer na het schoonmaken droog is, vetvrij en vrij van stoffen die ervoor kunnen zorgen dat de Veka Vloer niet hecht aan de ondergrond.

Aan de slag met het aanbrengen van de Veka Original™ vloer

De tijd is daar en uw vloer wordt gelegd. De beste omstandigheden om een vloer te leggen is als er geen andere werkzaamheden door derden worden verricht in dezelfde ruimte. U kunt voor andere werkzaamheden het beste een andere dag inplannen, aangezien de Veka Vloer in één werkgang wordt gelegd.

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor de werkzaamheden tijdens het aanbrengen van een Veka Vloer. Voor alle voorwaarden, kunt u de algemene voorwaarden doornemen of gaat u naar deze lijst. Heeft u andere vragen over de Veka Vloer of één van onze andere bedrijfsvloeren? Vraag ons om advies.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op