Hoe wordt een Veka Vloer opgebouwd?

U bent op zoek naar een geschikte vloer voor in uw aangekochte pand, en uw interesse in een bedrijfsvloer van Vekavloeren is gewekt. Toch bent u nog in de oriënterende fase en u heeft nog een hoop vragen. Herkent u zichzelf in dit profiel? Door onze jarenlange ervaring bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres voor al uw vragen over bedrijfsvloeren. Wij kunnen u alles vertellen over de geschikte bedrijfsvloer in uw pand en wij geven u specialistisch advies over iedere vloersoort. Ook al uw vragen over de arbeidsintensiviteit van het het leggen van een vloer kunnen wij beantwoorden - wij kunnen u zelfs volledig ontzorgen.

Hoe wordt een Veka Original™ vloer gelegd?

Bij het leggen van een Veka Original™ vloer moet u erop letten dat de ondergrond vormvast is (anhydrietvloer). De beste omstandigheden bij het leggen van een Veka Original™ vloer is onder andere dat de ondergrond vlak moet zijn. Daarvoor is het eventueel noodzakelijk om de vloer te schuren en te egaliseren. Als laatste is het van belang dat de ondergrond droog is, er mag maximaal 2,5% restvocht aanwezig zijn. Wanneer de ondergrond niet droog genoeg is, kan de vloer niet worden gelegd. Het is niet nodig om een ondervloer te leggen alvorens een Veka Original™ vloer wordt geplaatst. De Veka Original™ vloer wordt verlijmt aan de ondergrond. De liplas verbindingen wordt vervolgens verbonden door middel van koudlas. Als laatste worden er voegen gefreesd die thermisch worden afgelast. Hierdoor is de vloer vloeistofdicht.

Eigenschappen van de Veka Original™ vloer

Als de Veka Original™ vloer ligt heeft u ontzettend veel profijt van de vele voordelen van de Veka Original™ vloer. De vloer is gemaakt van nieuwe of gerecyclede pvc-tegels, die zijn gemaakt door onze Duitse fabrikant WALA. De vloer is, door de combinatie van pvc, lijm en lasnaden een zeer geschikte vloer voor uw bedrijf. Van horeca tot industrie. Door de verlijming van de tegels is de vloer vloeistofdicht. De vloer kan zwaar belast worden en is slijtvast. Ook kunt u eenvoudig de vloer schoonmaken en onderhouden. Bekijk ons schoonmaakadvies & onderhoud. Andere eigenschappen zijn onder andere: geluiddempend, ergonomisch verantwoord, duurzaam, milieuvriendelijk en antislip.

Vloeistofdicht

Zwaar belastbaar

Slag- en stootvast

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Goed te reinigen

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Antislip

Conform HACCP

Snel gelegd

Duurzaam

Milieuvriendelijk

Meer informatie over de Veka Original™ vloer

Wilt u meer weten over de Veka Original vloer, alle voordelen en eigenschappen ontdekken en de verschillende kleuren mogelijkheden onderzoeken? Of wilt u een offerte aanvragen voor de Veka Original™? Bij Vekavloeren kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van de juiste vloer in uw pand. Onze experts helpen u met uw keuze en kunnen ook bij u op locatie langskomen. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op