Bent u op zoek naar een geluiddempende vloer? Voor bijvoorbeeld een werkplaats, magazijn, kantoorruimte of school? Bekijk de geluiddempende vloeren van Vekavloeren. Van een geluiddempende pvc-vloer tot een een gietvloer met betonlook. Ontdek de mogelijkheden en vindt de geluiddempende vloer die bij u past.

Geluiddempende pvc-vloeren

Veka Original

Het Veka Original vloersysteem bestaat uit pvc-tegels die in elkaar worden geperst op zo’n manier dat de tegel niet te hard wordt. Daardoor zit er nog wat vering in en maakt de vloer minder geluid. Ook handig: deze geluiddempende pvc-vloer kan niet alleen zwevend, maar ook verlijmd worden aan de ondergrond. Zo heeft de vloer een nog beter geluidsisolatie.

Lees meer over de Veka Original

Biteo klik

Een van de meest geluiddempende pvc-vloeren in ons assortiment is de Biteo klikvloer. De dikte van de tegel zorgen voor een reductie van wel 16 decibel. En dat is het resultaat nog zonder extra geluiddempende ondervloer. Ideaal voor beurzen en evenementen, omdat deze vloer zwevend kan worden gemonteerd en hergebruikt kan worden op andere locaties.

Lees meer over de Biteo klik

 

Wala klik

Ook de Wala pvc-vloer is zeer geluiddempend. Veel gebruikt in de horeca en in garages, dankzij de geluiddempende waarde, maar ook omdat ze eenvoudig te vervangen zijn. Deze tegels kunnen als een soort puzzel in elkaar worden geschoven en worden zwevend gelegd. Tip: breng eerst een geluiddempende mattenvloer aan en monteer daarboven de Wala klik voor extra geluidsisolatie.

Lees meer over de Wala klik

 

 

Design pvc

Onze design pvc-vloer is voorzien van een hoge mate van geluiddemping. Dat vermindert het geluid van voetstappen en maakt de beleving van de ruimte een stuk prettiger. Bovendien ook nog eens geschikt voor warmte-isolatie met vloerverwarming én erg stijlvol. Dat maakt deze geluiddempende vloer bijzonder geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorpanden en zorgpraktijken.

Lees meer over de design pvc stroken

Nog meer geluiddempende vloeren

Linoleum

Een van de meest geluiddempende vloeren in ons assortiment: linoleum. Deze vloer kan het geluid met wel 14 decibel reduceren, waardoor drukke ruimtes een stuk minder druk klinken. Ook nog eens brandveilig, slijtvast én goed te reinigen. En verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare patronen en kleuren. Niet voor niets wordt deze geluiddempende vloer veel veel gebruikt in scholen en kantines.

Ontdek meer over de Linoleum vloeren

Gietvloer betonlook

Onze gietvloer met betonlook is ook een veelgemaakte keuze als het gaat om geluiddempende vloeren. Dankzij de geluiddemping zorgt deze vloer voor een fijne ambiance, zonder galm of loopgeluiden. Ook fijn: deze gietvloer is bestand tegen hitte en dus toepasbaar met vloerverwarming. Sterker nog: het houdt de warmte zeer goed vast en voorkomt dat het de bodem instraalt.

Lees meer over de Gietvloer betonlook

PU Kunststof gietvloer

Een geluiddempende vloer die multifunctioneel is? Dat is onze kunststof gietvloer. Deze vloer voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is daardoor multi inzetbaar. Naast geluiddempend ook nog eens antislip, vloeistofdicht, zwaar belastbaar en makkelijk te onderhouden. En bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus altijd aan te passen aan de gewenste uitstraling van uw pand.

Bekijk meer over de PU kunststof gietvloer

Epoxy gietvloer

Onze epoxy gietvloer is ijzersterk. Dat maakt het zeer geschikt om te werken met groot geschut, zoals zware machines en grote voertuigen. Extra belangrijk dat de vloer ook geluiddempend is. Bij de epoxy gietvloer kunt u daar van op aan. Deze vloer biedt niet alleen geluidsisolatie, maar ook warmte-isolatie én is geschikt voor vloerverwarming. Kortom: de ideale vloer voor uw bedrijf.

Lees meer over de Epoxy gietvloer

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Deskundig advies over de meest geluiddempende vloer

Wilt u graag meer weten over onze geluiddempende vloeren? Bent u benieuwd naar de mate van geluidsisolatie van een specifieke vloer? Of krijgt u graag advies bij het maken van de juiste keuze? Onze experts helpen u graag verder door deskundig advies te geven over de geluiddempende vloeren uit ons assortiment. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.