Bent u op zoek naar een duurzame vloer? Voor in uw huis of op de zaak? Bij VekaVloeren hebben we een groot aantal duurzame vloeren in het assortiment. Van een duurzame PVC-vloer tot gietvloeren die jarenlang meegaan. Ontdek de mogelijkheden en lees meer over de verschillen. Zo maakt u de juiste overwegingen bij het kiezen van een duurzame vloer.

Top 4 duurzame PVC-vloeren

Veka Original

Geschikt voor allerlei sectoren, van horeca tot industrie, maar ook prachtig in huis. Veka Original is een duurzame pvc-vloer die gemaakt uit gerecyclede pvc-tegels. De vloer is zwaar belastbaar, slijtvast en gaat ontzettend lang mee. Fijn voor zakelijk gebruik: deze vloer is vloeistofdicht. Chemicaliën of olie dringen niet door tot de bodem. Zo voorkomt u met deze vloer dat de bodem verontreinigd raakt. 

Lees meer over de Veka Original

 

Biteo klik

Een duurzame pvc-vloer die is gemaakt van gerecycled pvc. Met standaard een duurzame toplaag die ervoor zorgt dat deze vloer extra lang meegaat. Ook interessant met het oog op duurzaamheid: deze Biteo kliktegels worden zwevend gemonteerd. Daardoor kunt u ze eenvoudig weer losmaken en op een andere plek nog eens hergebruiken. Helemaal passend binnen de circulaire economie.

Lees meer over de Biteo klik

 

 

Wala klik

De Wala kliktegel is zonder meer een duurzame pvc-vloer. Vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal, voorzien van een duurzame bovenlaag en desgewenst met een extra beschermende toplaag. Deze pvc-vloer is ontzettend slijtvast en gaat bijzonder lang mee. Bovendien wordt deze duurzame pvc-vloer zwevend gelegd en is die dus prima te hergebruiken op andere locaties. 

Lees meer over de Wala klik

Design pvc

Een pvc-vloer die niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens ontzettend stijlvol? Dat is de design pvc-vloer in onze collectie. Dankzij een flinke slijtlaag ontzettend sterk en met een zeer lange levensduur. Bovendien hoeft u dankzij de stroken niet direct de hele vloer te vervangen als er een deel beschadigd is. Aan een enkele strook heeft u al genoeg. 

Lees meer over de design pvc stroken

Nog meer duurzame vloeren

PU Kunststof gietvloer

Op zoek naar een duurzame gietvloer? Dan is onze PU kunststof gietvloer precies wat u nodig heeft.  Niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar ook nog eens bestand tegen vloerverwarming. Deze gietvloer kunt u dus combineren met een warmtepomp. Daarnaast is deze vloer ook nog eens ontzettend slijtvast en voorzien van een zeer lange levensduur. 

Lees meer over de PU kunststof gietvloer

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is de perfecte vloer wanneer u werkt met chemicaliën, zuren of zware machines. Deze vloer is dankzij het epoxyhars ijzersterk en gaat zelf bij zeer hoge belasting ontzettend lang mee. Ook handig: de epoxy gietvloer is bestand tegen gevaarlijke stoffen. De vloer heeft geen naden of kieren en laat geen vloeistoffen door. Zo voorkomt u lekkages en houdt u de bodem schoon. 

Lees meer over de Epoxy gietvloer

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Deskundig advies voor een duurzame vloerafwerking

Wilt u meer weten over onze duurzame vloeren? Wenst u graag advies over een duurzame vloerafwerking? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Onze experts staan voor u klaar en helpen u graag verder met deskundig advies over duurzame vloeren. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.