Is de Veka Vloer geschikt voor vloerverwarming?

Vloeren kunnen ontzettend veel kou vasthouden, zeker in de winter en wanneer de ruimte niet optimaal is geïsoleerd. Een vloer met vloerverwarming is in deze situaties een ideale oplossing. Maar wat als u als ondernemer een pand heeft gekocht met een bestaande vloer met vloerverwarming. En u vraagt zich af: kan daar een Veka Original vloer overheen? Bij Vekavloeren zijn we experts op dit gebied. Zo weten wij ook of een Veka Original vloer geschikt is voor de vloerverwarming in uw pand.

Veka vloer voor vloerverwarming

De Veka Original vloer vind je terug op verschillende locaties. De vloer ligt voornamelijk in restaurantkeukens, bakkers, slagers, retail, werkplaatsen, garages, tweewielerspecialisten, magazijnen en industriehallen. In bijna elke binnenruimte kan de Veka Vloer gelegd worden. De grootste voordelen van de Veka Vloer zijn dat deze vloeistofdicht en antislip is. Maar belangrijker nog, is het een geschikte vloer voor vloerverwarming? Het korte antwoord is; ja. Dat komt omdat de vloertegels van de Veka Original vloer van 100% gerecycled PVC zijn dat samengeperst wordt. Tijdens het persen van het gerecyclede materiaal wordt er voor gezorgd dat er lucht tussen blijft. Dit is gunstig voor de vering en voor een geluiddempende vloer, maar de tegels kunnen daardoor ook warmte doorlaten. De Veka Original laat de warmte van de vloerverwarming dan ook door. Dat maakt de Veka Original vloer voor vloerverwarming zeker geschikt.

Vloeistofdicht

Zwaar belastbaar

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Conform HACCP

Duurzaam

Slijtvast

Antislip

Geschikt voor vloerverwarming

Andere vloeren geschikt voor vloerverwarming

Naast dat de Veka Original vloer geschikt is voor vloerverwarming in uw pand, zijn er nog vele andere vloeren ook geschikt en compatibel met vloerverwarming. Neem bijvoorbeeld een epoxy of PU kunststof gietvloer, linoleum of projecttapijt. Wij schreven bijvoorbeeld dit blog over gietvloeren met vloerverwarming. Vekavloeren is de specialist op het gebied van bedrijfsvloeren met vloerverwarming. Wij weten dan ook precies of de Veka Original geschikt is in uw pand - of niet. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op en wij komen een kijkje nemen op locatie.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op