Op zoek naar een onderhoudsvrije vloer? Voor in een horecakeuken, garage of evenementenlocatie. Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Wij hebben dé ideale onderhoudsarme vloer voor vele toepassingen. Geschikt voor allerlei sectoren. Van horeca tot industrie.

Onderhoudsarme vloer met vloeistofdichte naden

Vekavloeren heeft een zeer onderhoudsarme pvc vloer ontwikkeld. Dit vloersysteem bestaat uit gerecyclede pvc tegels die zowel onderling chemisch als aan de bovenzijde thermisch aan elkaar zijn gelast. Dat maakt de tegels en de naden volledig vloeistofdicht. Bacteriën kunnen zich niet hechten tussen de tegels. Ook fijn aan deze onderhoudsvrije vloer is dat deze zeer slijtvast is én zwaar belastbaar. Onze pvc vloer is hoog resistent tegen de meeste chemicaliën en gaat daardoor extra lang mee.

Makkelijk te reinigen: onderhoudsvriendelijke vloer

Het Veka Original vloersysteem is de meest onderhoudsarme vloer van ons hele assortiment. Deze pvc vloer hoeft u niet in de was te zetten, niet te schuren en niet te reinigen met een speciale boenmachine. Zoals u dat bijvoorbeeld wel zou moeten doen bij zelfs de meest onderhoudsvrije houten vloer op de markt. Het enige dat u bij onze Veka Original vloer moet doen is de vloer regelmatig volgens de droge methode schoonmaken, met een bezem. U kunt eventueel de Veka Cleaner gebruiken om olie en vetvlekken eenvoudig te verwijderen.

Toepassingen voor een onderhoudsvrije vloer

Onze Veka Original voldoet aan de HACCP-eisen. Dat betekent dat de vloer veilig is bevonden voor toepassingen met voedselverwerking. Deze onderhoudsvrije vloer kan dus goed gebruikt worden in bijvoorbeeld een horecakeuken, kantine of restaurant. Omdat de vloer ook nog eens slijtvast, zwaar belastbaar én bestand is tegen vetten en chemicaliën, is deze onderhoudsvrije vloer ook zeer geschikt voor garages. De Veka Original kan zowel in de showroom als in de werkplaats dienstdoen. Daarnaast is het de perfecte onderhoudsvrije vloer voor een evenementenlocatie en nog vele andere toepassingen.

Onderhoudsarme vloer op maat

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Heeft u specifieke wensen, wilt u een offerte op maat ontvangen of twijfelt u of de Veka Original een geschikte onderhoudsarme vloer is voor u? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met u mee. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien helpen wij u graag bij het bestellen van de perfecte onderhoudsarme vloer op maat. Zo weet u zeker dat de vloer precies goed past in de ruimte waar u hem wilt gebruiken.