Hoe geluiddempend is de Veka Vloer?

Bent u op zoek naar een geluiddempende vloer en overweegt u om een Veka Vloer aan te schaffen voor in uw werkplaats, magazijn, kantoorruimte of restaurantkeuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vekavloeren geven wij specialistisch advies over verschillende bedrijfsvloeren en willen we u volledig ontzorgen. Zo geven wij ook advies over geluiddempende vloeren en geluiddempend materiaal en heeft u een aanspreekpunt wanneer het gaat om vloeroplossingen met betrekking tot geluid.

Hoe komt het dat de Veka Vloer geluiddempend is?

Het Veka Original vloersysteem bestaat uit tegels van 100% gerecycled PVC. Het materiaal wordt vervolgens in elkaar geperst waarbij er in het proces voor gezorgd wordt dat de tegel niet te hard wordt en er nog een beetje vering in zit. De geperste PVC vloertegels worden vervolgens verlijmd aan de ondergrond. Als de vloertegels niet worden verlijmd en zwevend worden gelegd, maakt de vloer meer geluid. De combinatie van geluiddempend materiaal en de manier van installeren, zorgt ervoor dat u een geluidsisolerende vloer heeft. 

De geluiddempende eigenschappen van Veka Original

De Veka Original vloer heeft verschillende eigenschappen, waaronder dat deze geluiddempend is. De geluiddempende eigenschap van de vloer hangt samen met de eigenschap ‘ergonomisch verantwoord’. De vloertegels van Veka Original bevatten vering en die vering zorgt gelijk voor een antislip effect. Deze combinatie maakt dat de vloer ergonomisch verantwoord is. Ook hangt geluiddempend samen met isolatie. Omdat de vloertegels van PVC zijn, laten ze warmte door. Hierdoor is de Veka Original vloer geschikt voor vloerverwarming.

Vloeistofdicht

Zwaar belastbaar

Bestand tegen vetten & chemicaliën

Geluiddempend

Ergonomisch verantwoord

Conform HACCP

Duurzaam

Slijtvast

Antislip

Geschikt voor vloerverwarming

Specialistisch advies over een geluiddempende vloer

Iedere vloer in ieder bedrijf is natuurlijk anders. Elk bedrijf heeft dan ook andere wensen wat betreft bedrijfsvloeren. Hoe geluiddempend wilt u dat uw vloer is? Bij Vekavloeren kunnen wij dat voor u testen - wij zijn de specialist. Al jaren hebben wij ervaring met verschillende bedrijfsvloeren, dus wilt u advies over uw vloer? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op