Van een slijtvaste vloer heeft u jarenlang plezier. Krassen zijn minder zichtbaar, de kans op grote schades is klein en de vloer gaat ontzettend lang mee. Ideaal dus voor in een druk huishouden, of bijvoorbeeld in een bedrijf waar wordt gewerkt met veel mensen of zwaar materieel. Van een slijtvaste pvc vloer, tot een slijtvaste vloer van beton. Ontdek de mogelijkheden met slijtvaste vloeren bij Vekavloeren.nl.

Slijtvaste pvc vloeren

Veka Original pvc kliktegel

De pvc kliktegel van Veka Original is een sterke, slijtvaste pvc vloer die geschikt is voor vele sectoren. Van horeca tot industrie. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en daardoor zwaar belastbaar. Zelfs met heftrucks en het schuiven van materiaal zal deze vloer niet snel beschadigen. 

Lees meer over deze Veka Orignal vloer

 

Biteo pvc kliktegel

Opgebouwd uit een sterke onderlaag van gerecycled pvc, met daar bovenop een thermisch verlijmde toplaag en desgewenst nog een extra beschermlaag. Dat maakt de Biteo een ontzettend slijtvaste pvc vloer. Zeer geschikt als vloer in een winkel, pop-up store of supermarkt. 

Bekijk de specificaties van de Biteo klikvloer

 

Wala pvc kliktegel

De Wala klikvloer is een bijzonder slijtvaste pvc vloer. Deze vloer kan direct na het plaatsen al belast worden en gaat lang mee. Zelfs wanneer er wordt gewerkt met auto- of fietsbanden en er winkelkarretjes meerijden. Daardoor ontzettend geschikt voor allerhande bedrijfspanden. 

Ontdek de mogelijkheden van de Wala klikvloer

 

 

Design pvc stroken

Een prettige ambiance creëren, zonder daarbij toe te leggen op de levensduur van je vloer? Kies dan voor design pvc-stroken. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met een look van hout, beton of steen. Maar bovenal erg sterk dankzij een flinke slijtlaag.

Bekijk meer informatie van de Sfeer en Designvloeren

 

Linoleum vloer

Een slijtvaste vloer van linoleum is een geweldige keuze. Gemaakt van lijnzaadolie, oersterk en verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen. Perfect als slijtvaste vloer in een school, kinderopvang of bedrijfskantine, waar de hele dag door veel voeten over de vloer schuifelen. 

Lees meer over linoleum vloeren

 

Slijtvaste vloer van beton

Specifiek op zoek naar een slijtvaste vloer van beton? Dat wordt erg lastig. Betonvloeren vertonen na een tijd vaak scheuren, de vloer is zeer gevoelig voor zuren en vetten en is lastig vlak te krijgen. Wel hebben wij enkele slijtvaste vloeren met betonlook in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gietvloer met betonlook? Die is dankzij een speciale samenstelling zeer slijtvast en krasbestendig. Maar ook zwaar belastbaar, vloeistofdicht en UV-bestendig. Ook mooi: een slijtvaste pvc vloer met betonlook, zoals onze design pvc-stroken. Makkelijk in onderhoud en ideaal om een fijne sfeer te creëren. 

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Advies over slijtvaste vloeren

Wilt u graag meer informatie over een specifiek product? Zou u graag een aantal mogelijkheden vergelijken? Of wenst u direct een offerte op maat? Vul het contactformulier in op onze website en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met ons advies weet u zeker dat u de juiste slijtvaste vloer kiest voor uw type gebruik.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.