Veka Horecavloeren

Veka Horecavloeren

Horecavloeren waar mensen van zullen smullen.

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

Veka Horecavloeren

Horecavloeren geschikt voor restaurants, cafés, poppodia, bistro’s, ijssalons, discotheken, snackbarren en andere drank en spijsverstrekkers. 

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert horecaondernemers en hoe het gesteld is met hun hygiëne in de zaak. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom veel aspecten om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale horecavloeren die aan al deze eisen voldoen. Zowel op het vlak van technische vloeren, voor bijvoorbeeld keukens en voorraadruimtes als sfeer- en design vloeren voor een warm en smaakvol ontvangst van uw gasten. Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original en de snel drogende gietvloer (in 1 dag) tot sfeervolle design PVC stroken of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing voor horeca Nederland.

Contact

 • Altijd in de sfeer en stijl die u wenst
 • Snel aangebracht (al vanaf 1 dag)
 • Slijtvast
 • Zwaar belastbaar
 • Antislip
 • Geluiddempend
 • Ergonomisch verantwoord
 • Duurzaam
 • Conform HACCP
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.
 • Volledig vloeistofdicht

Een Veka Original™ is een pvc-vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw zaak wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog een diverse andere voordelen die dit systeem een van de beste horecavloeren maken. Deze voordelen zorgen ervoor dat u, uw werknemers en uw gasten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. De beste chefs werken op deze horecavloeren. De hipste discotheken zijn voorzien van een Veka Original™. Zelfs bij de Sjiekste cafés is onze vloer achter de bar en in de keuken te vinden.

De voordelen van een Veka horecavloer

Wanneer u kiest voor een van onze horecavloeren kunt u rekenen op een PVC vloer van uitmuntende kwaliteit. Deze plaatsen wij binnen een mum van tijd in uw ruimtes zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Daarnaast geniet u nog van vele andere voordelen met onze vloeren, zoals de keukenvloer horeca. Bekijk ze hieronder.

 Ondoordringbaar voor vloeistof

Het is voor een horecavloer belangrijk dat deze bestand is tegen verschillende soorten vloeistof. Van vloeibaar frituurvet tot gemorste dranken, onze horecavloeren laten niets door.

 Zeer duurzaam

Op een pvc horecavloer van Vekavloeren zult u zelden een slijtplek tegenkomen. Ze zijn speciaal ontwikkelt om veelvuldig gebruik aan te kunnen en zo slijtage te voorkomen.

 Bestand tegen zwaar gewicht en gebruik

In de keuken moeten soms bepaalde apparaten van hun plek om goed schoon te kunnen maken, of rollen er zware objecten over de vloer met ingrediënten voor de week. De vloer kan hier prima tegen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer er iets zwaars op staat.

 Antislip

Een keukenvloer horeca moet ook veilig zijn, met name wanneer het gaat om uitglijden. Wanneer er hard wordt gewerkt valt er soms iets op de grond, waardoor uitglijden al snel kan gebeuren. Met de antislip laag op onze keukenvloeren voor horeca zal dit niet gebeuren.

 Beperkt geluid

Een PVC horecavloer dempt het geluid van voetstappen en zaken die bijvoorbeeld op de grond kletteren. Dit maakt onze horecavloeren ook uitstekend geschikt voor open keukens.

 Ergonomisch verantwoord

Onze vloeren helpen uw medewerkers die vaak langdurig staan door hen de juiste ondersteuning te bieden vanuit de vloer.

 Gaat jarenlang mee

Onze horecavloeren zijn ontworpen met een zeer lange levensduur in gedachten.

 Overal toepasbaar

Onze horecavloeren zijn goed geschikt voor de keuken. Daarnaast bieden we ook de juiste horecavloer aan voor iedere inrichtingswens met betrekking tot de rest van uw zaak.

 Voldoet aan de HACCP

Onze vloeren voldoen aan de HACCP standaard. Dit betekent dat alle eisen met betrekking tot hygiëne en veiligheid in acht zijn genomen.

 Gemakkelijk te reinigen

Schoonmaken is in de horeca branche extra belangrijk. U wilt hygiënisch en verantwoord te werk gaan en onze horecavloeren helpen u daarbij. Ze zijn namelijk zeer eenvoudig te reinigen.

 Een professionele uitstraling

Naast alle praktische voordelen is onze horecavloer ook een lust voor het oog. Ze zien er dan ook altijd verzorgd, netjes en professioneel uit.

 Vetten en chemicaliën maken geen kans

Frituurvet morsen? Geen enkel probleem. Onze horecavloeren zijn hier tegen bestand.

Een keukenvloer voor de horeca? Kies voor Vekavloeren!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw keuken, de plek waar uw gasten zitten of zelfs als gehele restaurant vloer of eetgelegenheid? Bij Vekavloeren bent u aan het juiste adres. We voorzien u met plezier van professioneel advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.


Vloeren voor Horeca

Technische vloeren

HACCP vloersysteem / Vloeistofdicht / Antislip / Extreem slijtvast

Sfeer- & designvloeren

Sfeervloeren en designvloeren zijn mooi maar ook sterk.

 Gallery

Horeca : Horeca
Horeca : Horeca
Horeca : Horeca
Horeca : Horeca

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka