VEKA Showroom- en Garagevloeren

VEKA Showroom- en Garagevloeren

Van garage tot showroom

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

VEKA Showroom- en Garagevloeren

Totaaloplossingen voor de mobiliteitssector

De automotivebranche is één van de branches waar veel wordt gevraagd van de vloer. De eisen die gesteld worden aan garagevloeren zijn dan ook divers. Een vloer mag niet beschadigen wanneer tientonners eroverheen rijden. Tevens moeten automonteurs kunnen werken zonder gebruikssporen achter te laten met het sleutelen.

Verder moet de ondergrond comfortabel zijn zodat ergonomisch gewerkt kan worden. Een showroom heeft weer een hele andere functie. Zo moet de vloer net en strak zijn, want deze draagt bij aan de verkoop. Kortom een hoop wensen om rekening mee te houden. Voor al deze wensen heeft Veka vloeren de ideale garagevloer. 

Van vloeistofdichte vloeren als de Veka Original en de snel drogende gietvloer (in 1 dag) tot sfeervolle design PVC stroken of een robuuste betonlook gietvloer. Vekavloeren levert dé (totaal)oplossing!

Contact

 • Altijd in de sfeer en stijl die u wenst
 • Snel aangebracht (al vanaf 1 dag)
 • Slijtvast
 • Zwaar belastbaar
 • Antislip
 • Geluiddempend
 • Ergonomisch verantwoord
 • Duurzaam
 • Conform HACCP
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.
 • Volledig vloeistofdicht

Voordelen van een goede garagevloer

Een goede garagevloer kan u veel voordelen bieden. Zo zijn onze garagevloeren vloeistofdicht, chemisch resistent en duurzaam. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de vloeren tegen een stootje kunnen. Ook is een garagevloer snel geïnstalleerd, waardoor u niet lang hoeft te stoppen met uw bedrijf en werkzaamheden. Daarnaast zijn onze vloeren geluiddempend en hoeft u zich geen zorgen te maken over onnodig geluidsoverlast.

Vekavloeren biedt uitstraling en functionaliteit!

Het komt vaak voor dat de tegels worden gekozen voor hun functionaliteit, wat natuurlijk een legitieme reden is. U zit echter ook gebakken bij Vekavloeren wanneer u kiest voor een professionele en mooie uitstraling. Er zijn namelijk genoeg kleurmogelijkheden om u hierin te voorzien. Er zijn drie basiskleuren: zwart, antraciet en grijs. Daarnaast wordt het vloersysteem voorzien van lasnaden, waarin u de keuze heeft uit meer dan 50 kleuren. U kunt meerdere kleuren combineren om een looproute te creëren, wat garages vaak overzichtelijker maakt!

Onderhoud van garagevloeren

De expertise van Vekavloeren rijkt verder dan het leggen van garagevloeren. Ook op het gebied van onderhoud kunt u bij ons terecht. Garagevloeren hebben namelijk te maken met zware belastingen en kunnen snel beschadigen, smerig of lelijk worden. De mate waarin uw vloer bevuild wordt is dan ook bepalend voor het schoonmaakadvies. Wanneer u dagelijks met olie werkt op de werkplaats moet uw vloer hier vaak de tol voor betalen. Daarom is het belangrijk dat u de garagevloer zo goed mogelijk onderhoudt. Gelukkig bieden wij hiervoor een oplossing: de Vekacleaner. Met de Vekacleaner is het mogelijk om uw vloer in uitstekende staat te houden!

Heeft u een garagevloer nodig?

Wanneer u uw garagevloer laat leggen door Vekavloeren bent u ervan verzekerd dat de vloer door ervaren vakmensen wordt aangebracht. Op deze wijze bewerkstelligen wij succesvolle resultaten die in lijn liggen met uw verwachtingen en wensen. Wilt u een garagevloer laten leggen? Probeer het eens met Vekavloeren!

Vloeren voor Garage

Technische vloeren

HACCP vloersysteem / Vloeistofdicht / Antislip / Extreem slijtvast

Sfeer- & designvloeren

Sfeervloeren en designvloeren zijn mooi maar ook sterk.

 Gallery

Garage : Mobiliteit
Garage : Mobiliteit
Garage : Mobiliteit
Garage : Mobiliteit

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka