WALA® Printtegel

WALA® Printtegel

De vloer waar u elk(e) afbeelding of logo op kunt

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

WALA® Printtegel

De printtegel van WALA® Walter Landers GmbH is een pvc-klikvloer waar u elke foto, logo of afbeelding op kunt laten drukken. Een veerkrachtige vloer met klikbare tegels die u zelf kunt leggen op elke ondergrond. Het is een ware eyecatcher voor vrijwel elke ruimte waar elk(e) afbeelding of logo op geprint kan worden. 

De WALA®print is een speciale printtegel dat zich uitermate goed leent voor beurzen, shop-in-shop, entrees, kantoren en/of privégebruik. Dit systeem is een hoogwaardige fotovloer waar u vrijwel elk logo, foto of afbeelding op kunt laten drukken. Een sublieme eyecatcher én kwalitatieve vloer voor in elke ruimte.

 • Slijtvast
 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Zwevend gelegd
 • Flexibel inzetbaar
 • Herbruikbaar
 • Professionele uitstraling en representatief
 • Warmte en geluidsisolerend
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën
 • Duurzaam
 • Zwaar belastbaar
 • Antislip
 • Ergonomisch verantwoord
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Milieuvriendelijk   

Fototegels

De vloer is marketinginstrument die nog weleens vergeten wordt. Sterker nog, het is een advertentieruimte die men vaak niet eens gebruikt. Sommige ruimtes als een beursstand of een saai entree kunnen wel wat meer persoonlijkheid krijgen. Stelt u zich eens voor, u bezoekt een maritieme beurs en u stapt een stand binnen met een grijze vloer die iedereen heeft. Of u wandelt naar een bedrijf die het koraal van de Caribische zee op hun vloer heeft gedrukt. Misschien doen beide bedrijven hetzelfde, maar het verschil (en het effect ervan) is gigantisch! Als bedrijf krijgt u maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. En die positieve ervaring kunt u onder andere versterken met de WALA® print. Dé printtegel waar wij elke afbeelding of logo op kunnen drukken.

Pvc-kliktegel

WALA® print is een vloerontwerp dat gemaakt wordt bij onze Duitse leverancier. WALA® is een gerenommeerde fabrikant van pvc en staat bekend om haar producten van echte Duitse, uitmuntende kwaliteit. De WALA® print bestaat uit robuuste platen die gemakkelijk in elkaar klikken. De tegels hebben een kartelprofiel aan de zijkanten die als het ware als een puzzelstukje in de andere tegels vallen. Pvc staat voor polivinylchloride, wat een type kunststof is. Met andere woorden: een pvc-vloer is een kunststofvloer. De tegels zijn 6 millimeter dik en kunnen op vrijwel elke ondergrond gelegd worden. Het is een systeem dat u zelf gemakkelijk en snel kunt leggen. Zelfs als u geen technische voorkennis heeft, kunt u de WALA® print binnen een paar uur monteren. U hoeft de ondervloer bij dit systeem niet voor te bewerken.

Toepassing

Dankzij het kliksysteem kunt u de tegels snel en gemakkelijk in en uit elkaar halen. Het systeem staat daarom ook bekend als een herbruikbare vloer die veel gebruikt wordt bij beurzen. Dankzij de mogelijkheid om er afbeeldingen en logo’s op te drukken, zien we het regelmatig terug bij entrees, tentoonstellingen of bijvoorbeeld tijdelijke pop-upstores. Hiermee creëert u een ultieme blikvanger voor elke ruimte.

Voordelen

Het heeft geen uitleg nodig dat de afbeeldingsmogelijkheid het grote voordeel is van de WALA® print. Uiteraard kent deze pvc-kliktegel nog meer voordelen:

Kan op elke soort ondergrond: van een houten ondervloer tot een kunststof gietvloer - een pvc-printtegel kan overal op gelegd worden, zonder voorbewerking.

Robuust en veerkrachtig: deze tegels kunnen wel tegen een stootje en hebben een licht elastische functie. Ze zijn getest volgens de EN 425: 2002-norm (bepaling van bureaurolstoelbestandheid).

Herbruikbaar: dankzij de kartelranden kunt u de tegels makkelijk hergebruiken, zonder dat het afbrokkelt of ander residu achterlaat.

Weinig opslagruimte: zeker als u de tegels gebruikt voor tijdelijke ruimtes, dan is dit een groot voordeel. De platen zijn enkel 500 x 500 millimeter, dus het neemt weinig opslagruimte in beslag.

Te combineren onze pvc-kliktegel: uiteraard kunt u de WALA® print combineren met de standaard (effen) pvc-kliktegels uit ons assortiment.

Een origineel alternatief: niet alleen zorgt de printtegel voor een fantastisch optisch resultaat, het is een goed alternatief voor plavuizen, coatings of rubbertegels.

Goed te reinigen: dankzij de blinde verbinding van de tegel kunt u het makkelijk schoonmaken met normale (niet chemische) schoonmaakmiddelen.

In elke gewenste afbeelding, logo en kleur

U kunt elke afbeelding, foto of logo op WALA® print laten drukken. Daarnaast kunt het combineren met drie standaard kleuren: zwart, antraciet of grijs. Liever toch een kanariegele of gifgroene tegel? Dat kan! Vanaf een grote oplage kunnen we elke RAL-kleur leveren.

Wij staan voor u klaar

Zoekt u een vloer die direct de aandacht trekt? Die u zo persoonlijk kunt maken als u zelf wilt? Een vloer die u snel in en uit elkaar kunt halen, maar ook nog eens sterk is en op elke ondergrond kan? Kies dan voor de WALA® print: dé persoonlijke pvc-kliktegel. Neem contact op voor de mogelijkheden, we helpen u graag verder.

 Gallery

WALA® Printtegel : WALA® Printtegel
WALA® Printtegel : WALA® Printtegel
WALA® Printtegel : WALA® Printtegel
WALA® Printtegel : WALA® Printtegel

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka