WALA® Kliktegel

WALA® Kliktegel

De meest makkelijke en snelle vloer die er is

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

WALA® Kliktegel

Deze klikbare pvc-tegels worden geproduceerd door onze Duitse fabrikant Walter Landers GmbH. Het is een eenvoudig systeem van tegels dat u zelf in- en uit elkaar kunt halen. Een flexibel inzetbare vloer die slijtvast is en die u eenvoudig kunt schoonmaken.  Uitermate geschikt voor in uw garage(box), magazijn of kantoor.

Een vloer zelf leggen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met het WALA® Kliktegel systeem. Hier hoeft u echt geen handige Harry voor te zijn. Het systeem bestaat uit losse pvc (kunststof) kliktegels, keuze uit 6mm of 15mm, die simpel in elkaar geklikt worden. Tijd is geld... en dat begrijpen wij goed. Deze doe-het-zelf vloer is perfect om tijd en kosten te besparen.

 • Slijtvast
 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Zwevend gelegd
 • Flexibel inzetbaar
 • Herbruikbaar
 • Professionele uitstraling en representatief
 • Warmte en geluidsisolerend
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën
 • Duurzaam
 • Zwaar belastbaar
 • Antislip
 • Ergonomisch verantwoord
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Milieuvriendelijk   

Gemakkelijk en snel zelf te installeren

Het WALA® Kliktegel systeem heeft geen technische voorkennis nodig. Wij leveren een legadvies en binnen een paar uur heeft u deze vloer zelf in uw bedrijfsruimte gelegd. U hoeft de ondervloer bij dit systeem niet voor te bewerken en de tegels kunnen op vrijwel elke ondergrond gelegd worden. De tegels hebben een kartelprofiel aan de zijkanten die als het ware als een puzzelstukje in de andere tegels vallen. We adviseren om vanuit een hoek te beginnen met leggen en zo de vloer tegel voor tegel in elkaar te klikken. Voor een strak resultaat mag het gebruik van een rubber hamer niet ontbreken.

Mogelijkheden

Bij het WALA® Kliktegel systeem gaat het voornamelijk om het gebruiksgemak. De uitstraling wordt bepaald aan de hand van drie basiskleuren: zwart, grijs en antraciet. Is uitstraling voor u net zo belangrijk als gebruiksgemak? Bij een bestelling van 150 m² kunnen wij elke RAL-kleur produceren. Een andere interessante en unieke optie is de WALA® print. Hierbij wordt een complete afbeelding op uw kliktegels geprint, inclusief de hoekstukken en oplooptegels. Wat dacht u als maritiem bedrijf van het koraal van de Caribische zee op uw vloer gedrukt? Of als sushirestaurant uw specialiteiten op de tegels van uw beursstand?

Voordelen van het WALA® Kliktegel systeem

Het grootste voordeel van het WALA® Kliktegel systeem is dat het een makkelijk doe-het-zelf systeem is. Andere voordelen zijn:

Slijtvast: deze vloer is uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Zwevend gelegd: de vloer maakt geen direct contact met de ondergrond en kan dus overal gelegd worden.

Flexibel inzetbaar: de vloer is gemakkelijk in en uit elkaar te halen, en dus herbruikbaar. 

Professionele uitstraling en representatief: de drie basiskleuren geven de vloer een professionele en representatieve uitstraling.

Warmte en geluidisolerend: het pvc-materiaal houdt warmte vast en isoleert het geluid.

Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën: deze vloer kan tegen een stootje en hoeft niet met handschoentjes behandeld te worden (bescherm natuurlijk wel uw eigen handen wanneer u met chemicaliën aan de slag gaat).

Duurzaam: u komt niet zomaar van deze vloer af, want hij gaat jarenlang mee.

Zwaar belastbaar: u hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen bij het plaatsen van zware kasten of apparatuur. Deze vloer deukt niet.

Antislip: water of olie zorgt op deze vloer niet voor ongelukken. De antisliplaag voorkomt uitglijders.

Geluiddempend: het geluid wordt gedempt, waardoor drukke ruimtes wat minder druk aanvoelen.

Eenvoudig schoon te maken: een stofzuiger, sopje en dweil zijn voldoende om deze vloer goed schoon te houden.

Accessoires

We kunnen diverse accessoires zoals oplooptegels en hoekstukken leveren in dezelfde kleur en print als de WALA® Kliktegels. Ze geven de vloer een strakke afwerking.

Onze experts staan voor u klaar

Op zoek naar een eenvoudige doe-het-zelf vloer met een professionele uitstraling? Een vloer die tijd en geld bespaart, makkelijk te onderhouden is en bestand tegen chemische stoffen? Dan is een WALA® Kliktegel systeem een uitstekende keuze voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

 Gallery

WALA® Kliktegel : WALA® Kliktegel
WALA® Kliktegel : WALA® Kliktegel
WALA® Kliktegel : WALA® Kliktegel
WALA® Kliktegel : WALA® Kliktegel

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka