WALA®

WALA®

Voor elke branche een geschikte bedrijfsvloer

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

WALA®

De WALA® pvc-tegel wordt geproduceerd door onze Duitse fabrikant Walter Landers GmbH . Een vloer die tegen extremen kan: antislip, geluiddempend, slijtvast en bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën. 

Vekavloeren realiseert hoogwaardige vloeistofdichte WALA® vloeren voor in de retail, horeca, zorg, sport, industrie en automotive branche. Wij zijn vakbekwaam, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. Wij zijn exclusief distributeur en installateur van Walter Landers GmbH (WALA®). WALA® is onze producent voor pvc-tegels, zij staan voor kwaliteit en degelijkheid. Zij hebben hun naam gevestigd in de wereld van vloeren. Wanneer iemand spreekt over WALA® vloeren, dan gaat het over onze pvc-vloeren met lasnaden.

  • Volledig vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar
  • Antislip
  • Geluiddempend
  • Ergonomisch verantwoord
  • Duurzaam

De installatie van WALA® vloeren

Vekavloeren installeert dit vloersysteem dat bestaat uit WALAstic tegels. Deze worden vol verlijmd aan de ondervloer d.m.v. 2k-Polyurethaan lijm. Daarna wordt de liplas onderling verbonden d.m.v. koudlasmiddel en vervolgens aan de bovenzijde thermisch aan elkaar gelast. Hierdoor is de vloer vloeistofdicht. Dit systeem, de complete vloer, wordt Veka Original™ genoemd.

Wij hebben zowel advies als installatie in eigen beheer. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en volledige garantie op het gehele systeem. Mocht u dit interessant vinden dan komen wij graag langs op locatie om de vloer in te meten en u zo goed mogelijk te adviseren in uw vloeroplossing. Tevens kan er dan een vrijblijvende vrijblijvende offerte worden opgesteld zodat u ook een prijsindicatie heeft.

Kleuren en accessoires

WALA® vloeren worden vaak gekozen vanwege hun toepassing i.p.v. uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen, dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur. De tegels zijn leverbaar in de standaardkleuren zwart, antraciet en grijs en vanaf 200 vierkante meter in elke RAL kleur.

Het vloersysteem kan op meerdere manieren worden afgewerkt. Er zijn diverse accessoires zoals holplinten, oplooptegels en zelfs traptreden.

 Gallery

WALA® : WALA®
WALA® : WALA® Walter Landers GmbH
WALA® : WALA® Walter Landers GmbH
WALA® : WALA® Walter Landers GmbH

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka