WALA®

WALA®

Om je vloer compleet mee te maken

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

WALA®

De pvc-tegels van WALA® zijn op zichzelf al een lust voor het oog, maar worden nog mooier met de juiste afwerking. Kies voor een holle plint, een opstaande plint of trapvormen voor een fantastisch eindresultaat.

Het systeem van WALA® onderscheidt zich van soortgelijke vloersystemen op het gebied van kwaliteit. Het is mogelijk om de vloer op maat te maken en precies om hoeken, bochten en putten aan te laten sluiten. Naast deze mogelijkheden zijn er verschillende accessoires om dit een compleet vloersysteem te maken. Er zijn vijf typen WALA® vloeren accessoires.

  • Plinten
  • Oplooptegels
  • Trapvormen
  • Aluminium afwerkprofielen
  • RVS putdeksels
  • Nette afwerking van uw nieuwe vloer; van overgangsprofiel tot plint
  • Vakkundig geplaatst
  • Uitstekende aansluiting en aanvulling van de vloerafwerking
  • Leverbaar in diverse kleuren, stijlen en materialen
  • Het puntje op i

Plinten

De meest gekozen Wala vloeren accessoires zijn de plinten. De plinten zorgen ervoor dat de stijl van uw vloer kan worden doorgezet tot aan de muur. Er zijn drie typen plinten de holplint, de hoekplint en de rechte plint.

Oplooptegels

De tegels van Wala zijn 6 mm of 10 mm dik. Om te zorgen dat dit systeem goed oploopt kan er gekozen worden om oplooptegels toe te passen. Deze lopen van 2 mm tot de dikte van de aanliggende tegels. Deze Wala vloeren accessoires worden voornamelijk toegepast in magazijnen, loodsen en Retailwinkels.

Trapvormen

Een antislip vloer is top om op te werken, met bijpassende trapvormen is zelfs de trap voorzien van een antislip laag. De traptegels hebben alle eigenschappen die uw vloer ook heeft. Met deze Wala vloeren accessoires verlengt u in wezen u de kwaliteit tot over de trap. 

Aluminium afwerkprofielen & RVS putdeksels

Naast de PVC afwerkingen zijn er ook aluminiumprofielen en RVS putdeksels. Deze geven een luxe uitstraling aan uw vloer. Deze strips zijn breed toepasbaar van traptreden tot aan hoekjes in professionele keukens. Om de afvoer mooi weg te werken worden dikwijls RVS putdeksels geïntegreerd in de vloer. Uit de PVC vloer wordt dan een vlak uitgesneden zodat de put op dezelfde hoogte ligt als de vloer. Een mooie integratie van een RVS deksel vindt u hieronder.

 Gallery

WALA® : WALA®
WALA® : WALA®
WALA® : WALA®
WALA® : WALA®

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka