Sneldrogende (Hybride) Gietvloer

Gietvloer duurzaam, sterk en in een dag gelegd

Tijdnood? Sneldrogende (hybride) gietvloeren

Wij begrijpen het als geen ander: tijd is geld. Niet alleen in de bouw, maar ook op de winkelvloer, in de keuken of op een werkplaats. Een nieuwe vloer laten leggen kost normaliter veel tijd. Hij moet er eerst in worden gelegd en daarna ook nog eens drogen – en dat kost beide nu eenmaal tijd. Maar het kan ook anders, met een sneldrogende hybride gietvloer bijvoorbeeld. Met een Veka QuickProtect gietvloer liggen uw werkzaamheden nauwelijks stil, want u kunt de vloer al binnen één dag gebruiken. Advies nodig? Bij Vekavloeren weten wij exact welke type vloer geschikt is voor uw bedrijf en toepassing.

Naadloos

Vloeistofdicht

Elke gewenste kleur

Slijtvast

Zwaar belastbaar

Antislip

Geluiddempend

Duurzaam

Snel gelegd

Goed te reinigen

Voordelen Veka QuickProtect gietvloer

Dit type vloer is een sneldrogende gietvloer: de vloer is bij een temperatuur van 20 °C al binnen één uur beloopbaar of overlaagbaar. Andere voordelen zijn:

 • Duurzaam: deze vloer heeft een lange levensduur omdat het van duurzame kunststof is gemaakt.
 • Sterk: het is bestand tegen een hoge druk. U kunt er zware meubels op plaatsen en het is geschikt voor intensief dagelijks gebruik.
 • Slagvast: het bestaat uit een ijzersterke mix van materialen waardoor het tegen een stootje kan. U zult geen last hebben van deuken, slijtage of krassen.
 • Kleurbestendig: de vloer zal na verloop van tijd niet verkleuren door onderhoud of uv-straling. Het ziet er altijd uit alsof het net gegoten is.
 • Chemisch belastbaar: maakt u zich geen zorgen over eventuele lekkage van chemische stoffen. Deze vloer is bestand tegen allerlei soorten chemicaliën.
 • Scheuroverbruggend: het heeft lichte elastische kenmerken, waardoor de vloer scheuroverbruggend is. Dat betekent dat de vloer niet gaat scheuren ter plaatse van krimpscheuren in ondervloer.
 • Goed te reinigen: het oppervlak van dit vloercoatingsysteem is vlak en naadloos. Het is dus makkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij.

Lees meer over de verschillende gietvloeren in onze blog 'Waarom kiezen voor een gietvloer? Ontdek de voordelen!'.

Sneldrogende gietvloer toepassingen

Vekavloeren is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Ook onze hybride vloeren moeten aan de strengste veiligheidseisen voldoen en zijn hierdoor van zeer hoogwaardig niveau. Ze hebben een kortere droogtijd, maar leveren niks in betreft kwaliteit: ze voldoen aan de HACCP, zijn antislip, slijtvast, vloeistofdicht en zwaar belastbaar. Ook maken ze uw leven aanzienlijk makkelijker, omdat ze eenvoudig te onderhouden zijn, in tal van kleuren beschikbaar zijn en naadloos kunnen worden afgewerkt. Ideaal voor ieder bedrijfspand dus.

  Waar is de vloer van gemaakt?

  Onze sneldrogende hybride vloeren zijn gemaakt van polyurethaan – een polyurethaan gietvloer dus. De vloer bestaat uit de opbouw van een drielaags systeem: primer, gietmassa en polyurethaan coating. Na aanbrengen kunnen we elke laag na circa drie uur overlagen. Dit houdt dus in dat binnen één werkdag het vloersysteem aangebracht en volledig uitgehard is.

  In elke gewenste kleur

  De Veka QuickProtect gietvloer is beschikbaar in vier standaard RAL-kleuren: RAL 7001, RAL 7031, RAL 7032 en RAL 7035. Niet uw smaak? Geen probleem! Grijs, blauw, groen of zelfs knalroze: we kunnen alle andere kleuren - vanaf 100 vierkante meter -  volgens het RAL- of NCS-systeem leveren.

  Schoonmaak & Onderhoud

  Wij adviseren gebruik te maken van VekaCleaner, dit PH-neutrale reinigingsmiddel zonder oplosmiddelen is speciaal ontwikkeld voor Vekavloeren. Het lost olie, vet en roet goed op en is tevens geschikt voor gebruik in schrob-zuigmachines.

  Sneldrogende gietvloeren op maat

  Wat uw wensen ook zijn, bij Vekavloeren vindt u een passende vloer voor ieder budget. De prijs van uw nieuwe sneldrogende hybride gietvloer hangt af van twee factoren: de oppervlakte en uw materiaalkeuze. Interesse? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, en wij nemen contact met u op.

  Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder