Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren

De juiste vloer geschikt voor iedere branche!

Een vloeistofdichte vloer is op verschillende manieren te verkrijgen. Denk aan een snel en gefaseerd te installeren tegelvloer of een prachtige gietvloer met kleuren en designs. Voor iedere toepassing is een ander vloersysteem geschikt. Veka vloeren heeft verschillende vloeistofdichte vloeren die elk volledig worden afgewerkt voor een gegarandeerde vloeistofdichte werking. Alle Veka vloertegels zijn geproduceerd vanuit een volledig duurzaam principe. Zo wordt er gewerkt met gerecycled PVC materiaal bij zowel de installatie als de productie.

De voordelen van vloeistofdichte vloeren

Bij Veka vloeren stoppen we veel tijd en aandacht in het leveren van mooie en kwalitatief hoogwaardige vloeistofdichte vloeren. Hier heeft u jarenlang plezier van. We hebben de voordelen van een vloeistofdichte vloer voor u op een rijtje gezet:

Volledig vloeistofdicht: Er kan geen enkele druppel vloeistof doordringen. Dit geldt voor zowel de gietvloeren als de tegelvloeren. U mag vloeistofdicht in dit geval dus letterlijk nemen.

Slijtvast: Door het hoogwaardige materiaal waar de vloeren uit vervaardigd worden gaan deze lang mee en zullen ze nauwelijks slijten. De vloer kan zwaar belast worden door bijvoorbeeld veelvuldig rondlopen, schuiven met materiaal of het plaatsen van machines.

Veilig: Een vloeistofdichte vloer zorgt er voor dat er geen vloeistoffen in de bodem kunnen doordringen. Chemicaliën of olie kunnen er voor zorgen dat de bodem verontreinigd raakt, maar niet met een vloeistofdichte vloer.

Duurzaam: De vloeren houden de vloeistoffen niet alleen tegen, ze zijn er ook ongevoelig voor. Bepaalde chemicaliën en olie kunnen bijvoorbeeld hardnekkige vlekken achterlaten. Met onze vloeistofdichte vloeren heeft u daar geen last van.

Praktisch én aantrekkelijk : In de eerste plaats moet een vloeistofdichte vloer voldoen aan de eisen waarvoor deze wordt aangelegd. Daarna is het ook bijzonder prettig wanneer uw vloer er aantrekkelijk uitziet. Bij de vloeistofdichte vloeren van Veka vloeren heeft u een veelvoud aan opties met betrekking tot het uiterlijk van uw vloer. Kiest u voor een tegelvloer, dan kunt u de kleur van de tegels en de naden kiezen. Bij een gietvloer is het mogelijk om verschillende kleuren te kiezen, of een creatief ontwerp in de vloer aan te brengen. Deze opties maken dat u een unieke vloer krijgt die u nergens anders tegen zult komen.