Blog

Linoleum Vloer | Linoleum vloer Toepassingen - Vekavloeren

Linoleum vloeren zijn uitermate geschikt in verschillende ruimtes waar hygiëne erg belangrijk is. De linoleum vloer is niet alleen een vloer die praktisch is, want de vloersoort heeft daarnaast ook nog eens talloze kleurmogelijkheden. Door de verschillende kleuren, kunt u zelf de sfeer bepalen in de ruimte waar de linoleum vloer moet komen te liggen.

Lees verder

Toepassingsmogelijkheden van Veka Original vloer - Vekavloeren

Het Veka Original™ vloersysteem is ontzettend veelzijdig. De vloer kunt u in allerlei ruimtes tegenkomen, omdat de Veka Original™ nou eenmaal geschikt is op veel verschillende plekken. De Veka Original™ heeft zijn veelzijdigheid te danken aan alle voordelige eigenschappen. Laat u in dit blog informeren over alle mogelijkheden die het vloersysteem te bieden heeft en raak geïnspireerd om zelf ook een Veka Original™ vloersysteem te leggen.

Lees verder

De beste vloerafwerking per type vloer ondergrond - Vekavloeren

Heeft u onlangs een pand aangekocht met een ondergrond van beton, zandcement of anhydriet (een vormvaste vloer)? En bent u op zoek naar de juiste vloerafwerking per ondergrond? Dan bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres. Wij willen u volledig ontzorgen op het gebied van bedrijfsvloeren en kunnen u specialistisch advies geven over de verschillende vloerafwerking soorten.

Lees verder

Hoe wordt een Veka Original™ vloer gelegd? - Vekavloeren

U bent op zoek naar een geschikte vloer voor in uw aangekochte pand, en uw interesse in een bedrijfsvloer van Vekavloeren is gewekt. Toch bent u nog in de oriënterende fase en u heeft nog een hoop vragen. Herkent u zichzelf in dit profiel? Door onze jarenlange ervaring bent u bij Vekavloeren aan het juiste adres voor al uw vragen over bedrijfsvloeren.

Lees verder