Veka Original™ Printtegel

Veka Original™ Printtegel

Een professionele vloer met een uniek design

naar onze contactpagina

Mogen we u verder helpen?

Veka Original™ Printtegel

Een vloer die zich perfect leent als extra marketinginstrument. De Veka Original™ Printtegel is een kwalitatieve pvc-fotovloer waar u vrijwel elk logo, foto of afbeelding op kunt laten drukken. Een eenvoudig vloer die zelf in- en uit elkaar kunt halen én u kunt het op elke ondergrond leggen. 

De Veka Original™ Printtegel is een hoogwaardige fotovloer die zich goed leent voor beurzen, shop-in-shop, entrees en kantoren. Zelfs voor privégebruik is deze printtegel geschikt. Deze vloer is een van de meest makkelijke kliksystemen dat u zelf in- en uit elkaar kunt halen. 

 • Slijtvast
 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Zwevend gelegd
 • Flexibel inzetbaar
 • Herbruikbaar
 • Professionele uitstraling en representatief
 • Warmte en geluidsisolerend
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën
 • Duurzaam
 • Zwaar belastbaar
 • Antislip
 • Ergonomisch verantwoord
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Milieuvriendelijk   

Fototegels

Als bedrijf heeft u maar één keer de kans om een goede indruk te maken. Iedereen zet daarvoor een hoop promotiemateriaal in, maar de vloer wordt nog weleens vergeten. Zonde! Bij Vekavloeren zien we die ongebruikte ruimte als een marketinginstrument. Daarom kunnen wij op onze Veka Original™ de mooiste afbeeldingen, logo’s of foto’s drukken. Een ideale optie voor bijvoorbeeld een beursstand of een wachtruimte. Zo weet u zeker dat uw ruimte in het oog springt en de nodige aandacht krijgt.

Pvc-kliktegel

De Veka Original™ Printtegel is een robuuste pvc-kliktegel. Pvc is de afkorting voor polivinylchloride, een materiaal wat tot de kunststoffen behoort. Pvc heeft als eigenschappen dat het robuust en veerkrachtig is – u bent dus verzekerd van een sterke (tijdelijke) vloer. U kunt de tegels zelf gemakkelijk in elkaar klikken en plaatsen op vrijwel elke ondergrond. Dankzij het kartelprofiel aan de zijkanten, vallen de tegels als puzzelstukjes in elkaar. U hebt geen andere hulpmiddelen nodig. Met enkel een dikte van 6 millimeter, kunt u de tegels nagenoeg overal leggen. Heeft u geen technische voorkennis? Ook dat is geen probleem, want de Veka Original™ Printtegel ligt binnen een paar uur strak op z’n plek.

Toepassing

Net als een puzzel, kunt u deze tegels snel in en uit elkaar halen. De Veka Original™ Printtegel is in principe een herbruikbare vloer die we vaak maken voor beurzen. Of u er nou de Caribische onderwaterwereld of uw logo op laat drukken: het is een ideale oplossing bij entrees, tentoonstellingen en pop-upstores.

Voordelen

We hoeven vast niet uit te leggen dat de printmogelijkheid een bijzondere eigenschap is van de Veka Original™ Printtegel. Maar deze pvc-kliktegel kent nog meer voordelen:

Geschikt voor allerlei ondergronden: een beursvloer, houten ondervloer of een kunststof gietvloer? De printtegel kunt u overal op monteren, zonder dat u de vloer moet voorbewerken.

Herbruikbaar: net als een puzzel – de tegels zijn geschikt voor hergebruikt. Dankzij de kartelranden brokkelt de tegel niet af en laat het ook geen residu achter.

Robuust en veerkrachtig: een sterke vloer die wel tegen een stootje kan. Bovendien heeft het een licht elastische functie en is het getest volgens de EN 425: 2002-norm (bepaling van bureaurolstoelbestandheid).

Te combineren onze pvc-kliktegel: deze tegel kunt u gemakkelijk combineren met onze andere standaard (effen) pvc-kliktegels.

Neemt geen ruimte in: bij gebruik van tijdelijke ruimtes wilt u zo min mogelijk opslag gebruiken. De kliktegels zijn maar 500 x 500 millimeter en u kunt ze gemakkelijk stapelen. U heeft dus grote opslag nodig.

Goed te reinigen: de tegels hebben een blinde verbinding. De naden vallen dus in elkaar, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Een origineel alternatief: deze vloer vervangt plavuizen, rubbertegels of coatings én is een lust voor het oog.

Allerlei mogelijkheden

Wat u ook op de tegel wilt printen, van logo tot foto, het kan op de Veka Original™ Printtegel. Bovendien kunt u deze vloer gemakkelijk combineren met verschillende kleuren pvc-tegels uit ons assortiment. U heeft de keuze uit acht standaardkleuren: zwart, antraciet, grijs, zilvergrijs, geel, lichtgroen, blauw of rood. Wil je toch liever een andere knalkleur? Geen probleem, bij grote oplages kunt u uit elke RAL-kleur kiezen.

Onze experts helpen u verder

Bent u op zoek naar een vloer die in het oog springt? Een systeem dat u makkelijk in en uit elkaar kunt halen, zonder dat het veel opslag nodig heeft? Maar ook een vloer die voorzien is van uw afbeelding, logo of foto? Dan kiest u voor de Veka Original™ Printtegel: een persoonlijke pvc-kliktegel die u kunt hergebruiken.

 Gallery

Veka Original™ Printtegel : Veka Original™ Printtegel
Veka Original™ Printtegel : Veka Original™ Printtegel
Veka Original™ Printtegel : Veka Original™ Printtegel
Veka Original™ Printtegel : Veka Original™ Printtegel

Mogen we u verder helpen?

Een persoonlijk advies, vrijblijvende offerte of (kleur)stalen.

naar onze contactpagina

(010) 4374170

De basis leg je met Veka