De ideale saunavloer bij Vekavloeren

Welke vloer is geschikt in een sauna, wellness of zwembad? Ontdek de meest geschikte saunavloer bij Vekavloeren.nl. Veilig, vloeistofdicht en hygiënisch.

Een saunavloer moet er niet alleen mooi uitzien. Die moet ook hygiënisch, veilig en vloeistofdicht zijn. Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in uw sauna, wellness of binnenzwembad? Dan vindt u tussen de saunavloeren van Vekavloeren zeker weten de ideale optie. Onze saunavloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en voldoen aan alle eisen die u heeft.

Welke vloer in de sauna?

De belangrijkste eis om een saunavloer op te selecteren is de vloeistofdichtheid van het materiaal en eventuele voegen of naden. Daarbij kunt u bij Vekavloeren kiezen uit een viertal vloeistofdichte vloeren. Gaat u voor een pvc-vloer in de sauna met vloeistofdichte naden, of toch voor een gietvloer waar geen voeg aan te pas komt? Ontdek de mogelijkheden voor een vloer in de sauna.

Veka Original

Zoals op veel plekken is ook in een sauna een pvc-vloer zeer geliefd. Heeft dit uw voorkeur? Dan is de  Veka Original™ een absolute aanrader. Dit zijn gerecyclede pvc-tegels met vloeistofdichte naden die  slijtvast zijn, bestand zijn tegen zware belasting en voorzien zijn van een goede antislip. Dankzij de pvc-lasdraad kunnen bacteriën zich niet hechten tussen de tegels. Dus ook hygiëne is gegarandeerd.

Kunststof gietvloer

Ook prachtig en geschikt voor in de sauna: een PU Kunststof Gietvloer. Deze gietvloeren zijn licht elastisch en bestand tegen zuren. Ook zijn ze slijtvast, zwaar belastbaar en bestand tegen vetten en chemicaliën. De sauna vloer isoleren is met een PU Kunststof Gietvloer haast niet meer nodig: het materiaal is van zichzelf al warmte- en geluidsisolerend. Zo slaat u meteen twee vliegen in één klap.

Epoxy gietvloer

Hartstikke sterk, slijtvast en zwaar belastbaar. Dat is onze epoxy gietvloer. Van materiaal dat vloeistofdicht, naadloos en goed te reinigen is. Zo houdt u uw saunavloer perfect schoon. Ook fijn: deze saunavloer hoeft u niet meer te isoleren, want het materiaal zelf is al warmte- en geluidsisolerend. Bovendien voorzien van een goede antislip, zodat uw gasten niet zomaar zullen uitglijden.

Saunavloer isoleren

Bij een sauna is het extra belangrijk dat er geen kou van buiten de ruimte binnenkomt. Zodat het in de sauna heerlijk warm blijft zonder dat u daar bijzonder hard voor hoeft te stoken. Wilt u daarom uw saunavloer isoleren? Dan is het goed om daar van tevoren bij stil te staan, zodat u alles direct goed passend kunt maken. In ons assortiment vindt u ook enkele saunavloeren die van isolerend materiaal zijn gemaakt. Daarmee houdt u de vloer perfect warm.

Vul onderstaand formulier in en onze experts helpen u graag verder
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Ontdek hoe wij te werk gaan

Wat mag u van ons verwachten wanneer u een offerte aanvraagt?

1. Offerte aanvraag

Vertel ons in welke vloer u interesse heeft en voor welk doeleinde de vloer bedoeld is. Zoals bijvoorbeeld voor in een restaurant, winkel, poppodium, museum, etc.

Laat ook weten hoe groot de oppervlakte van de ruimte is.

2. Informatie verzamelen

Hebben wij alle informatie van u ontvangen om een gepaste offerte te maken? Denk hierbij aan specificaties van de ruimte, zoals de grootte van de ruimte en het type ondergrond.

Ook ontvangen wij graag een plattegrond en/of een foto van de ruimte.

3. Gegevens opslaan

Wanneer wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zetten wij uw gegevens in ons systeem.

Als wij dan nog iets missen, nemen we contact met u op.

4. Uitbrengen offerte

Op basis van alle informatie die wij hebben ontvangen, maken wij een offerte voor u op.

5. Inmeten

Bent u na het ontvangen van de offerte nog geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen en de ruimte in te meten.

6. Definitieve offerte

Nadat één van onze specialisten bij u langs is geweest om de ruimte in te meten, maken wij een definitieve offerte op.

7. Opdracht

Als u akkoord gaat met de definitieve offerte, gaan wij de werkzaamheden inplannen.