De ideale saunavloer bij Vekavloeren

Welke vloer is geschikt in een sauna, wellness of zwembad? Ontdek de meest geschikte saunavloer bij Vekavloeren.nl. Veilig, vloeistofdicht en hygiënisch.

Een saunavloer moet er niet alleen mooi uitzien. Die moet ook hygiënisch, veilig en vloeistofdicht zijn. Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in uw sauna, wellness of binnenzwembad? Dan vindt u tussen de saunavloeren van Vekavloeren zeker weten de ideale optie. Onze saunavloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en voldoen aan alle eisen die u heeft.

Welke vloer in de sauna?

De belangrijkste eis om een saunavloer op te selecteren is de vloeistofdichtheid van het materiaal en eventuele voegen of naden. Daarbij kunt u bij Vekavloeren kiezen uit een viertal vloeistofdichte vloeren. Gaat u voor een pvc-vloer in de sauna met vloeistofdichte naden, of toch voor een gietvloer waar geen voeg aan te pas komt? Ontdek de mogelijkheden voor een vloer in de sauna.

Veka Original

Zoals op veel plekken is ook in een sauna een pvc-vloer zeer geliefd. Heeft dit uw voorkeur? Dan is de  Veka Original™ een absolute aanrader. Dit zijn gerecyclede pvc-tegels met vloeistofdichte naden die  slijtvast zijn, bestand zijn tegen zware belasting en voorzien zijn van een goede antislip. Dankzij de pvc-lasdraad kunnen bacteriën zich niet hechten tussen de tegels. Dus ook hygiëne is gegarandeerd.

Kunststof gietvloer

Ook prachtig en geschikt voor in de sauna: een PU Kunststof Gietvloer. Deze gietvloeren zijn licht elastisch en bestand tegen zuren. Ook zijn ze slijtvast, zwaar belastbaar en bestand tegen vetten en chemicaliën. De sauna vloer isoleren is met een PU Kunststof Gietvloer haast niet meer nodig: het materiaal is van zichzelf al warmte- en geluidsisolerend. Zo slaat u meteen twee vliegen in één klap.

Epoxy gietvloer

Hartstikke sterk, slijtvast en zwaar belastbaar. Dat is onze epoxy gietvloer. Van materiaal dat vloeistofdicht, naadloos en goed te reinigen is. Zo houdt u uw saunavloer perfect schoon. Ook fijn: deze saunavloer hoeft u niet meer te isoleren, want het materiaal zelf is al warmte- en geluidsisolerend. Bovendien voorzien van een goede antislip, zodat uw gasten niet zomaar zullen uitglijden.

Saunavloer isoleren

Bij een sauna is het extra belangrijk dat er geen kou van buiten de ruimte binnenkomt. Zodat het in de sauna heerlijk warm blijft zonder dat u daar bijzonder hard voor hoeft te stoken. Wilt u daarom uw saunavloer isoleren? Dan is het goed om daar van tevoren bij stil te staan, zodat u alles direct goed passend kunt maken. In ons assortiment vindt u ook enkele saunavloeren die van isolerend materiaal zijn gemaakt. Daarmee houdt u de vloer perfect warm.

Advies over de perfecte saunavloer

Benieuwd welk type vloer het beste past in uw sauna? Laat u adviseren door onze experts. Bij Vekavloeren weten wij exact welk type vloer geschikt is voor uw sauna. Vul onderstaand formulier in, voeg eventueel een aantal foto’s toe van de situatie om ons een beter beeld te geven en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan we helpen u graag verder. Met ons advies weet u zeker dat u de juiste saunavloer kiest.

Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie