Veka Kleuren

Onze vloeren kunnen in heel veel kleuren en/ of kleurcombinaties geleverd worden. Vraag onze experts om meer informatie, zij helpen u graag verder.

Veka Original™/ WALA®

Het systeem is verkrijgbaar in elk RAL kleur. Er zijn drie basis kleuren: zwart, antraciet en grijs. Bij een oppervlakte van meer dan 150 m² is het mogelijk om ook andere kleuren te produceren.

Het systeem wordt voorzien van lasnaden die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden. Door de kleur lasnaad en de kleur tegel te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. De kleur kan naast uitstraling ook functioneel zijn. Zo kunnen twee soorten tegels een bepaald gebied markeren of worden meerdere kleuren lasnaden gebruikt voor looproutes.

PU Kunststof gietvloer

Bij Veka Gietvloeren zijn de mogelijkheden van kleuren en designs ongekend. Zo kunt u kiezen uit een enorm kleurenpalet. Zwart, grijs, geel, rood of groen met bolletjes of streepjes, twee verschillende kleuren (Betonlook gietvloer) alles is mogelijk. Onze adviseurs bespreken graag al de mogelijkheden op locatie met u door.

Sneldrogende (Hybride) gietvloer

De Veka QuickProtect gietvloer is beschikbaar in vier standaard RAL-kleuren: RAL 7001, RAL 7031, RAL 7032 en RAL 7035. Niet uw smaak? Geen probleem! Grijs, blauw, groen of zelfs knalroze: we kunnen alle andere kleuren volgens het RAL- of NCS-systeem leveren.

Epoxy vloeren

Onze epoxy vloeren zijn leverbaar in elke RAL kleur. De mogelijkheden van kleuren en designs zijn ongekend!