Kantoren en bedrijfspanden

Lekker werken op een Vekavloer

Ideale bedrijfsvloeren met een prachtige uitstraling

Een vloer voor uw kantoor kiest u niet zomaar. Er zijn tal van verschillende opties met elk hun eigen kenmerken en karakters. Zo moet de ene vloer bestand zijn tegen rollende bureaustoelen, terwijl een andere ondergrond misschien veel naaldhakken te verduren krijgt. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste beslissing. Bij Vekavloeren zijn we specialist op het gebied van kantoorvloeren en adviseren we u graag over tapijt, pvc-stroken, linoleum of een gietvloer. Met de juiste kantoorvloer versterkt u de sfeer en biedt een aangenaam werkklimaat. 

  • Professionele uitstraling
  • Akoestische verbetering van uw werkomgeving
  • Passend in elk bedrijf
  • Veelzijdig
  • Snelle en vakkundige installatie
  • Oneindige combinatie van designs & stijlen
  • Gefaseerd te plaatsen
  • Schade? Vlek? Nieuwe tegel!

Meer dan een vloer

Bij Vekavloeren krijgt u meer dan alleen een vloer voor uw kantoor of bedrijfspand. Onze kantoorvloeren vormen namelijk de perfecte basis voor uw werkomgeving. Daarnaast bieden we u graag uitgebreide service. We minimaliseren de overlast die het aanbrengen van de vloer met zich meebrengt en staan ook na het aanleggen altijd voor u klaar. We lichten dit hieronder graag toe.

- Professionele uitstraling

Zowel voor uw eigen personeel als de klanten die bij u op bezoek komen is het belangrijk dat de vloer een professionele, nette uitstraling heeft. Dit staat dan ook op de eerste plaats.

- Akoestische verbetering van uw werkomgeving

Onze vloeren creëren weinig ruis en vangen omgevingsgeluiden op. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich goed concentreren en ontstaat er een gevoel van rust.

- Passend in elk bedrijf

Voor ieder bedrijf is er een geschikte vloer. We bespreken samen met u wat uw wensen zijn en welke stijl er bij uw bedrijf past. Vanuit daar kiezen we samen de beste optie.

- Veelzijdig

In uw kantoor wordt de vloer dagelijks belopen, morst er weleens iemand koffie en zal er zo nu en dan een zware archiefkast door de gang rollen. Onze veelzijdige kantoorvloeren zijn hiertegen bestand en blijven jarenlang mooi.

- Snelle en vakkundige installatie

Het is belangrijk dat de gang van zaken in uw bedrijfspand zo min mogelijk verstoord wordt wanneer er een nieuwe vloer wordt geplaatst. Wij werken daarom snel en vakkundig. Zo ligt de vloer er in één keer in en wordt de overlast tot een minimum beperkt.

- Oneindige combinatie van designs & stijlen

Smaken verschillen nu eenmaal. Daarom bieden we u een rijk aanbod aan keuzes met betrekking tot kleurstellingen, designs & stijlen.

- Gefaseerd te plaatsen

Indien dit beter voor u uitkomt kunnen we uw nieuwe vloer ook gefaseerd plaatsen. U kunt dan slechts delen van uw kantoor tijdelijk niet gebruiken, waardoor er in de overige delen ongestoord gewerkt kan worden.

- Schade? Vlek? Nieuwe tegel!

Mocht er iets misgaan met bijvoorbeeld uw tegelvloer, bijvoorbeeld door een hardnekkige vlek of schade, dan leggen we uiteraard een nieuwe tegel voor u.

Onze experts staan voor u klaar

Neem contact op voor de mogelijkheden, onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

De juiste keuze

Bij Vekavloeren begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe vloer in uw kantoor- of bedrijfspand van verschillende factoren afhankelijk is. De vloer moet geschikt zijn voor de activiteiten die in uw pand plaatsvinden en er tegelijkertijd mooi uitzien. Daarom kunt u rekenen op een ruim aanbod van verschillende vloeren. U heeft op die manier altijd meerdere keuzemogelijkheden voor iedere toepassing waar de vloer geschikt voor moet zijn. Van design PVC stroken tot aan projecttapijt en van linoleum tot aan een gietvloer, de perfecte keuze voor uw vloer zit er ongetwijfeld tussen.

De service van Vekavloeren

Zoals we al eerder aanstipten vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen op goede service bij de aanschaf van een vloer voor uw kantoor of bedrijfspand. U mag daarom rekenen op vakbekwaamheid, professionaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijk aanpak. Vanuit die gedachte creëren we samen met u de perfecte vloer voor uw pand. Bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Onze deskundige adviseurs adviseren u graag
Bedrijfsgegevens
Projectomschrijving
Extra informatie

Vraag vrijblijvend een staaltje aan